The Goal Getter team blikt terug…

Hoe beleefde het team van The Goal Getter 2019?

2019 zit er bijna op en dus blikken Jennifer en Marijne van The Goal Getter even terug. Wat waren de zoetste verrassingen, grote teleurstellingen of leukste films? Hier ontdek je het allemaal!

Marijne – onze body positive specialist
Grootste verrassing van 2019 mijn durf om deel te nemen aan de blind body positive protest op 25 september in Leuven! Jongere ik had nooit gedacht dat ik op mijn 21e verjaardag in mijn badpak de body positive boodschap zou verkondigen!
Grootste teleurstelling goh, geen idee eigenlijk! 2019 is eigenlijk wel een mooi jaar geweest.
Leukste aankoop mijn nieuwe winterjas van Kiabi, maar ook alle leuke boeken die ik op de boekenbeurs heb gescoord dit jaar = happy reading!
Favoriete boek mijn boek van het jaar is écht wel Body Positive Power van Megan Jayne Crabbe. Een levensveranderend boek over jezelf graag zien en de standaard van de maatschappij aan je laars lappen!
Favoriete film dat moet toch echt wel Joker zijn, hoewel ik Frozen 2 toch ook écht zou aanraden.
Favoriete podcast moeilijke keuze tussen de Big Vegan Sister podcast van Lisa Janssen of de podcast van Mayra Louise! Allebei Nederlandse dames die strijden voor meer liefde in de wereld.
Wat wens je de lezers toe in 2020? Ik wens je heel veel (zelf)liefde toe, laat 2020 het jaar zijn waarin je jezelf accepteert en jezelf graag leert zien. Zelfliefde voor iedereen!
Volg Marijne via Instagram hier
Jennifer – founding mum van The Goal Getter
De grootste verrassing van 2019 de positieve feedback na de lancering van The Goal Getter – de eerste ontmoeting met de stad New York (had niet verwacht dat de liefde zo groot ging zijn) – de heerlijke ontdekkingen tijdens kookworkshops.
De grootste teleurstelling het gebrek aan respect voor milieuvriendelijke beslissingen.
De beste aankoop de droogbloemen die mijn kamer gezelliger maken.
Favoriete boek Liefde na Liefde van Frauke Heyde
Favoriete film Demain Tout Commence, was lang geleden dat ik zo moest huilen na een film (lacht).
Favoriete serie Plan Coeur
Favoriete podcast elke dag vakantie
Favoriete quote al jaren mijn favoriet en dus ook in 2019:
It always seems impossible until it’s done
Wat wens je de lezers toe in 2020? Een goede work life balance, maar ook veel inspiratie, zelfvertrouwen en liefde. 
Volg Jennifer via Instagram hier

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen