Van Instagram naar een vliegticket

Ontdek deze 7 summerproof Instagramaccounts

Opgelet! Deze Instagramaccounts creëren mogelijk heel wat reisinspiratie en een gezond gevoel van jaloezie. Wij hebben je gewaarschuwd. 

@liesbethrasker

Het Amsterdamse schrijftalent Liesbeth Rasker is ongelofelijk hilarisch en eerlijk wanneer het gaat om (solo)reisplaatjes. Wat verfrissend! Mochten de kleine verhaaltjes op Instagram niet genoeg zijn, dan is er nog haar reisblog Bag to Reality met meer.

@valeriedsmt

Bij Valerie begon het allemaal met een soloreis richting Thailand nadat ze niet alleen net ontslag nam en vrijgezel was maar ook de leeftijd van 30 jaar had bereikt. Vanaf dat moment kreeg Valerie Desmet een enorme passie voor fotografie, één van de grote redenen waarom ze de mooiste plaatsen op deze aardbol weet te vinden. Haar favoriete plekjes verklapte ze trouwens al eens in The Goal Getter, ontdek ze hier.

@thetinynomad

Haar wanderlust brengt Charlotte naar picture perfect plaatsen. Met een liefde voor fotografie, eten en reizen heb je alvast hét succesrecept voor een feed die ons stiekem allemaal een beetje doet verlangen naar een volgende reisbestemming.

@twendy

Oké, het profiel van Wendy omvat zoveel meer dan enkel en alleen reizen. En dat zien we als een groot voordeel. Dankzij haar oogverblindende foto’s geniet je niet alleen even mee van reizen richting bijvoorbeeld Peru maar van de ontzettend schattige, pluizige hond Pollo.

@bartsgroeneboekje

Barts Boekje is al een tijdje één van onze favoriete Instagrampagina’s met de allerleukste hotspots. Ondertussen heb je Bart in verschillende categorieën. Onze favoriet? Barts Groene Boekje met een enorme focus op duurzaamheid.

@freyadowson

A London girl on the road…. Freya’s feed verwent je niet alleen met architecturale pareltjes, maar ook met originele beelden van de plaatselijke bevolking en dieren.  LOVE IT!

@gypsea_lust

Ontbijten met giraffen in Kenia, schattige puppy’s knuffelen in de Filipijnen of een krachtige Balinese watervallen ontdekken? Lauren Bullen did it! Gegarandeerd vind jij hier ook inspiratie voor een volgend tripje!

Volg jij The Goal Getter al op Instagram? Please do so <3

Foto’s banner: @liesbethrasker

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen