STAYCATION SUMMER met Moika (ike uwa)

Een tip die ik meteen kan meegeven is om echt te proberen genieten van deze rust.
Deze zomer is het de zomer van de staycation of je het nu gepland had of niet. Redenen genoeg om even bij enthousiaste goal getters te polsen hoe zij hun staycation summer invullen. Vandaag is het de beurt aan Moika. Met ike uwa, wat de genezende kracht van de natuur betekent, brengt ze vrouwen terug naar hun innerlijke kracht.⁠
Favoriete staycation plek aller tijden
Ergens in het midden van de natuur zonder al te veel mensen, dat kan dus ook gewoon een bos zijn.

Probeer echt te genieten van deze rust. Om vaker de natuur in te gaan, jezelf iets bij te leren en jezelf te ontplooien.

Moika
Jouw tip om het meeste uit deze staycation summer te halen?
Ik heb speciaal voor deze speciale Corona zomer een Self Care Summer Retreat gelanceerd waarmee je in 7 dagen dichter bij jezelf komt. Dat vind je heel gemakkelijk hier
Een tip die ik meteen kan meegeven is om echt te proberen genieten van deze rust. Om vaker de natuur in te gaan, jezelf iets bij te leren en jezelf te ontplooien.
Favoriete koffieplek
Ik drink zelf geen koffie, maar voor lekkere drankjes ga ik graag naar O’yo in Gent.
Favoriete restaurant
Zoveel eigenlijk. Wat voor mij dagelijks wel mag is Lokaal, O’yo, Le Botaniste en WAY. Voor specialere gelegenheden ga ik graag naar Epiphany’s Kitchen.
Favoriete winkel
Just Hazel is een heel fijne en duurzame winkel. Voor interieur piep ik graag wel eens bij de vele kringloopwinkels, Dille & Kamille en Juttu.
Jouw to-dolijst voor deze Staycation Summer
Eigenlijk niet zoveel, aangezien ik sinds 1 augustus weer naar Gent ben verhuisd, zit ik liefst graag even thuis. Al dat een wellness bezoekje er misschien wel eens in zit, want verhuizen kan best vermoeiend zijn. Daarnaast kan het wel zijn dat ik nog eens even naar de Ardennen ga.

Volg Moika via Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen