STAYCATION SUMMER met Anna Santens

Verplaats je mindset naar een ontdekkingsmindset. Ontdek opnieuw je eigen stad of gemeente.
Deze zomer is het de zomer van de staycation of je het nu gepland had of niet. Redenen genoeg om even bij enthousiaste goal getters te polsen hoe zij hun staycation summer invullen. Vandaag is het de beurt aan Anna. We volgen al elkaar een tijdje via Instagram en dus was een gesprekje onder ons just a matter of time. Anna is lifestyle coach en social media consultant. Met haar korte en lange coachingstrajecten wil Anna mensen inspireren en begeleiden richting een gezondere levensstijl. Hiervoor kiest ze voor een holistische aanpak en belichaamt ze haar baseline ‘Lichter Leven’ volledig met haar warme coachingsstijl. Ontdek hier Anna’s favoriete staycation tips en waarom die voor haar zo goed werken.
Favoriete staycation plek aller tijden
In het midden van de natuur, plekken zoals de Bourgoyen of Blaarmeersen. Ik kom er zo vaak en toch ben ik beide nog niet beu. Ik voel me daar het meest op vakantie terwijl ik toch dichtbij huis ben. Elke keer ontdek ik er iets nieuws en echt altijd staat er wel iets anders in bloei.
Jouw tip om het meeste uit deze staycation summer te halen?
Geniet van de kleine gelukjes. Zie de mooiheid in de alledaagse dingen. Voor mij is dat wanneer iemand me opbelt wanneer ik net aan die persoon dacht, een regenwolkje op de app maar dan buiten een blauwe hemel zien. Op een pure, intuïtieve manier een lekkere smoothiebowl of smootie maken. Nog een goede tip: verplaats je mindset naar een ontdekkingsmindset. Ontdek opnieuw je eigen stad of gemeente. Steun die lokale handelaars: zij zullen je zo ontzettend dankbaar zijn. Steun je eigen plek zodat het voor iedereen opnieuw wat dragelijker wordt. Alle beetjes helpen.

Steun die lokale handelaars: zij zullen je zo ontzettend dankbaar zijn.

Anna
foto door bynouchka
Favoriete koffieplek
Ik heb er twee! Take Five, die hebben ontzettend lekkere cold brew coffee en matcha latte en natuurlijk ook Madam Bakster. Hun iced latte is eentje met hazelnootmelk en echt ongelofelijk lekker.
Favoriete restaurant
Mijn all time favourite is amigo. Waarom? Gemakkelijk om te bezoeken als veganist. Mijn partner en vrienden eten niet altijd vegan. amigo is voor mij een ideale plek om lekker te genieten van eten, los welke voorkeur je ook maar hebt. Het interieur is ook het werk van mijn goede vriendin, Ellen Van Acker, zeer gezellig dus. De bediening is ook top! Voor een superlekkere lunch moet je bij Amour zijn. Het interieur is er ook heel tof, het buffet heerlijk!
Favoriete winkel
Ik moet eigenlijk toegeven dat ik niet veel shop, maar als ik het doe dan is het wel bij BE O markt en Toba Wereld. Het meeste wat ik koop zijn fruit, groenten, noten en zaden en daarvoor zit je bij BE O markt wel goed. Toba Wereld is dan een plaats waar ik me altijd kan opladen. Mineralen, oliën, boeken,… die winkel trekt me altijd aan.
Jouw to-dolijst voor deze Staycation Summer
Opruimfee spelen en structuur aanbrengen in mijn huis. Mijn verhuis staat binnenkort ingepland, ideale timing dus. Op professioneel vlak wil ik eindelijk mijn website afmaken. Door al die verschillende veranderingen heen, wil ik graag naar bepaalde natuurgebieden gaan zolang dat kan. Ik voel me altijd meer gebalanceerd na een zo’n moment. Een natuurwandeling doet me goed wanneer het te onrustig is in mijn hoofd. Evenveel wonderen gebeuren wanneer ik opzoek ben naar meer actie. Evenwicht is key!
foto door bynouchka
Volg Anna via Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen