3 mocktails recepten voor dat extra beetje feest in huis!

Deze mocktails = instant good vibes
Low & no alcohol is een trend waar we oprecht blij van worden. Heerlijk om niet altijd de nood moeten voelen om alcohol te of een zoveelste frisdrankje te drinken. Het mocktail proof aanbod in België staat nog niet op punt maar daar komt snel verandering in. Gelukkig zijn er twee Belgische onderneemsters, Ann-Sophie Verstraete en Lou Claessens van LN Drinks, de die leukste non-alcoholische drankjes uit de UK en Canada naar België brengen. Met toppers zoals Everleaf, Minus 8, Stryyk en Real Kombucha in huis maak je de allerlekkerste mocktails!

Everleaf Spritz

Ingrediënten
50 ml Everleaf
150 ml light tonic
ijsblokken
garneer met sinaasappelzest of partje
Hoe maak je deze mocktail?
Neem een groot wijnglas
Vul deze met ijsblokken
Giet alle ingrediënten over het ijs
Garneer met sinaasappel zest of partje

Cosnopolitan

Ingrediënten
40 ml Stryyk Not Vodka
25 ml cranberrysap
15 ml citroen sap
15 ml suikersiroop
5 ml sinaasappelsap
ijsblokken
garneer met sinaasappelzest
Hoe maak je deze mocktail?
Bereid de cocktail in een bostonshaker
Controleer op smaak
Shake ongeveer 25 seconden
Zeef het uit in het glas zonder ijs
Spray een zest van sinaasappel over het glas

Not Gin & Tonic

Ingrediënten
50 ml Stryyk Not Gin
150 ml Premium tonic
ijsblokken
garneer met pompelmoes partje
Hoe maak je deze mocktail?
Neem een groot highball glas
Vul deze met ijsblokken
Giet alle ingrediënten over ijs
Garneer met een pompelmoes partje

Meer over de twee onderneemsters van LN Drinks


All of the spirit, none of the alcohol. In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten bieden, met hun assortiment aan non en low-alcoholische dranken, al jaren een heerlijk alternatief voor alcohol. Die keuze moeten we ook in België hebben, dachten Ann-Sophie en Lou. Daarom importeert ze met het gloednieuwe LN Drinks sinds kort alcoholvrije drankjes uit het Verenigd Koninkrijk en Canada die net als the real deal smaken!
LN Drinks is het initiatief van de Belgische ondernemers Ann-Sophie Verstraete en Lou Claessens. De twee leerden elkaar kennen in de pop-up van Lou. Daar dronk Ann-Sophie één van de beste non-alcoholische cocktails die ze ooit geproefd had, gemaakt door Lou. Dit heerlijke drankje zou haar al die tijd bijblijven totdat ze Seedlip – een gedistilleerde non-alcoholische gin – naar België bracht en hiervoor een brand ambassador zocht. Ann-Sophie contacteerde Lou opnieuw waarna een mooie samenwerking tot stand kwam. Na een tijdje begonnen de non en low-alcoholische dranken hen steeds meer te boeien en wilden ze het assortiment verder uitbreiden. Zo gezegd, zo gedaan!

Volg LN Drinks via Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen