Netflix & relax: 4 tips voor romantische zielen

Love is in the air!

Echte goal getters zoals jij verdienen ook een moment van rust. Ben jij toevallig in een romantische bui? Bekijk dan deze 4 toppers op Netflix! 

Plan Cœur – Een snoezig alternatief voor Sex and the City

De klunzige maar ongelofelijk schattige Elsa kan niet over haar ex heen. Haar allerbeste vriendinnen worden een beetje wanhopig en hebben een plan bedacht: een gigolo inhuren. Is het een succesrecept of a recipe for disaster? Extra leuk: deze serie speelt zich af in de meest romantische plek ter wereld: Parijs!

Lovesick – Van een gênant probleempje naar ware liefde?

20-somethings en liefdesproblemen: soortgelijke romcoms blijven een match made in heaven binnen de film-en seriecultuur. Been there, done that? Bekijk dan eerst deze checklist vooraleer je deze kijktip zou overslaan.

1) Hou je van de typische, soms droge Britse humor?

2) Wil je een nieuwe serie ontdekken met iets minder lange afleveringen (ongeveer 20 minuten) ?

3) Heb je dringend nood aan kleurrijk stijlicoon? Zo bewijst het personage Evie in Lovesick nog maar eens dat een fleurige haarband een sublieme keuze is.

Maar waarover gaat de serie eigenlijk? Jammer maar helaas ontdekt hoofdpersonage Dylan dat hij met chlamydia verveeld zit. Het enige wat erop zit, is zijn bedpartners opnieuw te ontmoeten. De nodige hilariteit en drama incluis!

Sex Education – Dé komische coming-of-age dramaserie van het moment

Jean en zoon Otis hebben een niet-alledaagse moeder-zoonrelatie. Jean Milburn is een sterke en onafhankelijke vrouw die zonder schroom mensen vraagt naar de meest intieme details in hun levens, wat van haar een uitstekende sekstherapeute maakt.

Haar zoon Otis woont bij haar sinds haar scheiding – zijn vader is ook een sekstherapeut – en groeit op te midden van de therapiesessies van zijn moeder in de praktijk aan huis. Dat, in combinatie met het trauma dat Otis opliep toen hij zijn vader betrapte terwijl die zijn moeder Jean bedroog met een van hun klanten, zorgt ervoor dat de tiener zelf nogal worstelt met zijn eigen seksualiteit. Samen met klasgenoot Maeve, de bad girl van school, start hij een eigen seks-kliniek, voor medeleerlingen die worstelen met allerlei seksuele problemen.

Isn’t That Romantic – Een veilige keuze voor een typische girls night

De New Yorkse architect Natalie (Rebel Wilson) doet haar best om op haar werk op te vallen, maar ze wordt vooral gevraagd om koffie en bagels te halen en niet om de volgende wolkenkrabber van de stad te ontwerpen. En alsof het niet nog erger kon, raakt Natalie, die nogal cynisch is als het om liefde gaat, na een ontmoeting met een overvaller bewusteloos. Wanneer ze wakker wordt, ontdekt ze dat haar leven plotseling haar ergste nachtmerrie is geworden – een romantische komedie – en zij speelt de hoofdrol.  

Foto’s: Netflix

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen