Heerlijk sporten (of rusten) met Yoga By Julz

Sportkledij voor hippe yogi’s.

Een (misschien wel) bekende situatie: je hebt eindelijk de nodige moed gevonden en introduceert wat meer sportieve momenten in je leven. Eén probleem: een active wear kledingkast ontbreekt. Dan draag je maar die t-shirts die je niet meer zo leuk vindt. Niet erg want in de fitness ken je toch niemand. Of dat denk je toch. Het kan anders. Zo is er voor (toekomstige) yogafanaten het Belgische Yoga By Julz, een merk dat als geen ander weet hoe eigentijdse sportkledij er moet uitzien.

Het begon allemaal met Julie; iemand met een grote voorliefde voor honden, yoga én kledij. Die laatste twee waren de inspiratiebronnen voor Yoga By Julz. “Ik vond het een uitdaging om yogakleding te vinden die een stijlvol uitstraling heeft en toch comfortabel is. Maar ook na de yogales moeten er boodschappen gedaan worden en dan is het mooi meegenomen om er dan ook prachtig uit te zien!” aldus oprichtster Julie.
Elk item uit deze collectie straalt elegantie uit dankzij het gekozen kleurenpalet. Extra leuk: je hoeft je ook geen zorgen maken wanneer het gaat over de pasvorm. Voor elk lichaam is er een perfecte match!
Ben je niet zo sportief? No worries want een Yoga By Julz outfitje sluit ook perfect aan bij de dresscode “avondje Netflix”. Multifunctioneel dus!

Volg Yoga By Julz via haar websiteFacebookInstagram of Pinterest.

Foto’s: Yoga by Julz

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen