#INSTAINSPIRATIE: helloboontje

#vintagevondsten #styling #heerlijkeerlijk

In #InstaInspiratie geven we onze favoriete Instagramaccounts time to shine. Telkens gaat het in #InstaInspiratie over inspirerende personen die hun passies delen en ontzettend oprecht zijn in het (soms neppe) Instragramwereldje. Vandaag is het aan de beurt aan Ellen van helloboontje.

Eerst startte ik met mijn blog, dat was in december 2016. Ik had toen onmiddellijk een Instagramaccount aangemaakt omdat ik overal las dat je dat echt ook moest hebben. Maar het echte intensief posten op Instagram is eigenlijk het jaar daarna in april begonnen. Ik was toen ziek en daarom vaak thuis. Instagram werd mijn poortje naar de buitenwereld en de reden waarom ik begon meer outfitposts en Instagramstories te maken. Ik leerde ook mijn eigen stijl beter kennen. Ondertussen is mijn Instagrampagina geëvolueerd naar kleine styling video’s op IGTV rond preloved mode. Het is dus niet zo een  “en nu ga ik eens een dagboek beginnen” verhaal, het is allemaal stilletjesaan gegroeid. Een proces waar ik mijn creativiteit heb teruggevonden.

Soms heb ik het gewoon even gehad met Instagram.

Ellen

Instagramvrije momenten for the win

Ik deel ook enkele momenten niet met mijn volgers want soms heb ik het gewoon even gehad met Instagram. Ook wil ik bepaalde moment bewuster meemaken en écht genieten van een uitstap met mijn man en kinderen. Zo heb ik vorig jaar een aantal keer op weekend geweest en mijn smartphone thuisgelaten. Dan pas valt het hard op hoe afhankelijk je bent van je gsm en hoe vaak je ernaar grijpt. Best confronterend. Daarom zijn die gsmvrije momenten belangrijk voor mij. Het geeft me rust in mijn hoofd.

Nieuwe ervaringen = fantastische energie

Het allerleukste aan dit alles? De mensen die ik leer kennen. Onlangs sprak ik af met een medeblogster die ik tot voor kort enkel nog maar via Instagram had gesproken. Het was zo fijn! Ik zou vroeger nooit beginnen kletsen met mensen die ik niet kende. Of alleen naar de persdagen gaan en zien wat op je afkomt. Die nieuwe ervaringen, vind ik echt zo een energiegever.

Ook de community die je opbouwt of het feit dat je mensen inspireert. Opeens zie je dat iemand anders ook een capsule garderobe probeert of iets tweedehands koopt. Dat gevoel is echt super fijn.

De favorieten van Ellen

@paulienriemis

Haar stijl is cool. Ze is authentiek, komt supervriendelijk over en haar foto’s vind ik super inspirerend. Paulien heeft ook een zwak voor vintage winkeltjes en rommelmarktjes, just like me! 

@nanjamassy 

Ik ben stiekem echt een beautynerd en Nanja Massy heeft zo’n account waar ik altijd happy van word. Ze lijkt mij een super goedgezind persoon die met veel passie aan haar droom werkt en ook haar beautytips zijn geniaal.

@chrisellelim 

She made it in mijn ogen. Ze gaat naar de mooiste fashion shows, heeft vorig jaar haar eigen kledinglijn ontwikkeld en heeft pictures to die for. Maar tegelijk is ze zo integer en eerlijk. Ik hou daar echt van, na haar zwangerschap toonde ze dat je na 3 maanden gewoon nog zo’n buikje hebt. Ook gaat het spontaan over seks, borstvoeding, stretch marks, kanker in de familie zonder te willen shockeren of aandacht te willen trekken. Ze is gewoon super authentiek. I love it.

Volg helloboontje op Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen