Bekijk deze gezellige video met Tine. Ze praat vol liefde over koken, labradoodles en natuurlijk zelfliefde.

In Selfcare Sunday graven we dieper in over zelfzorg samen met enkele Goal Getters die expert zijn op hun manier. Onze favoriete body positivity activist Marijne stelt de experts vragen die ons iets meer inzicht geven hoe zij denken over zelfzorg. Chillpak aan? Check! Een warme drankje erbij? Dubbel check.

Elke maand gaan we bij The Goal Getter in gesprek met iemand voor Selfcare Sunday! Deze maand deed Marijne een live met @tineslegerss. Tine houdt is hoogsensitief, houdt van koken, labradoodles en zet zich in voor meer zelfliefde.
Wat betekent selfcare voor Tine als hoogsensitief persoon? & Wat geeft ze mee aan de kijkers? De drie tips van Tine kom je te weten in deze livevideo hieronder!

Marijne

Marijne is body positive activiste en zet zich in voor de gelijkwaardigheid van minderheidsgroepen. Zo strijdt ze niet alleen voor dikke mensen, maar is ze ook intersectioneel feminist, black lives matters ally en werkt ze op haar Instagram taboedoorbrekend door mentale gezondheid aan te kaarten. Alles wat er in de maatschappij beweegt, houdt Marijne bezig!

Aanbevolen artikelen