SELF: het Belgische, vegan en plasticvrije verzorgingsmerk

Maak kennis met het award -winnende merk Self

In alle drukte vergeten we soms om te zorgen voor onszelf. Daar wil het 100% natuurlijke verzorgingsmerk Self iets aan doen, want genieten doen we vaak te weinig in tijden van ochtendrushes en strakke deadlines. Al dan niet met krijsende kinderen in de buurt. Te veel stress. Te weinig tijd. Herkenbaar? Dan moet je snel kennismaken met het Belgische merk Self. En wel nu!

Veel producten beloven een babyzachte huid maar helaas ontdek je vroeg of laat dat het allesbehalve leeftijdsremmend werkt. Probleem? Er zit bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid arganolie in het product maar niet genoeg om te doen wat het zou beloven. Zonde, want een ingrediënt zoals arganolie leent zich er perfect voor om huidveroudering tegen te gaan. Bij Self is dat niet allemaal niet het geval en vind je de juiste mix aan ingrediënten, in de juiste hoeveelheden terug. Niet alleen arganolie maar ook andere krachtige ingrediënten zoals kokosolie en macadamianoten. Extra leuk: alle crèmes, scrubs en andere lichaams-en gezichtsverzorgingsproducten zijn van vegan, cruelty free en geschikt voor een gevoelige huid. Die heerlijke, ‘eigen’ Self geur krijg je er zomaar bij!
Dankzij heel wat research, een sterke ingrediëntenlijst en recycleerbare verpakkingen die er ook ongelofelijk mooi uitzien, maakt oprichtster Isabelle Ulenaers met Self het verschil. Met Self heeft ze merk die je gehoopte verlossing is, zeker voor wanneer je snel allergisch bent voor bepaalde bestandsdelen. Het natuurlijke beautymerk breidt haar assortiment ook continu verder uit. Lucky us! Snel maar eens ontdekken dus.

Klaar voor wat welverdiende me time? Bestel je Self producten hier of vind ze in deze winkels terug.  

Foto’s door The Fresh Light

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen