GETEST: MARIE-STELLA-MARIS

Een Amsterdams lifestylemerk met een mooie missie: schoon drinkwater voor iedereen.

Op zoek naar een origineel geschenk? Kijk dan even bij het Amsterdamse Marie-Stella-Maris. Niet alleen de producten maar ook het verhaal achter dit lifestylemerk is subliem.
Een hartverwarmend merk met een even warme missie
Al sinds in het prille begin zet Marie-Stella-Maris zich in voor proper drinkwater wereldwijd. Zo doneert het merk voor elk verkocht product een bedrag aan hun gelijknamige foundation. Wat extra mooi is aan die organisatie? Geen enkel bestuurslid wordt betaald voor zijn of haar expertise, tijd of energie én ze zijn erin geslaagd om samen met partners en klanten meer dan 1 miljoen euro te verzamelen. Ondertussen heeft Marie-Stella-Maris al 13 projecten ondersteund, zodat meer dan 30.000 mensen van proper drinkwater worden voorzien.
En dan nu de test…
The Goal Getter mocht enkele producten uittesten, zo weten we over wat we praten! We zouden jou enkel merken of producten aanraden waar we zelf achterstaan dus waarom niet het even zelf proberen?
Luxe Roomspray – No.76 Courage des Bois
Met deze geur waan je jezelf in een luxe wellness of hotelkamer. De geur van deze roomspray zorgt voor een relaxte sfeer in de kamer. Een spray die ik meteen opnieuw in mijn winkelmandje gooi als de eerste fles genoeg dienstuurtjes achter de rug heeft. De tijdloze look & feel van dit merk geeft meteen ook een duurzaam karakter: ook een sterk pluspunt.
Ingrediënten: patchoeli, bergamot, cederhout, muskus en meer.
Luxe Hand-en Lichaamszeep – No.76 Courage des Bois
Deze natuurlijke vloeibare zeep hydrateert en houdt de huid zacht. De geur heeft me al voordien ingepalmd met haar charmes, geen verrassing dus dat ik dit ook weer even vermeld en zeg hoe fantastisch ik deze geur vind.
Ingrediënten: aloe vera, sandelhout, oudh en patchoeli.

Volg Marie-Stella-Maris via Instagram

PS: voor dit artikel kregen we producten opgestuurd. No worries, in het geval van een samenwerking kiezen we alleen voor merken die passen binnen het verhaal van The Goal Getter. Gekregen of niet!

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen