Geef je leven extra glans vanbinnen én buiten

“Voor mij gaat ‘self care’ verder dan iets smeren op je gezicht. Het draagt bij tot het voeden van je hele zijn.”

Korento, de natuurlijke make up-lijn van het Finse merk Flow Cosmetics, ziet er niet alleen leuk uit; het is daarnaast duurzaam, werkt actief en is volledig natuurlijk. Waarden die Yosogreen (@yosogreen op Instagram) – oftewel Jozefien Smet van Goldenhour.be (aka het Belgische adaptogenen paradijs) hoog in het vaandel, maar vooral in het hart, draagt. Om Korento wat meer in de Belgische kijker te zetten, vroegen we haar om enkele favorieten met ons te delen en vooral de binnenkant van het potje eens onder de loep te nemen. 


Jozefien: ‘Ook al draag ik niet ontzettend veel make up, wanneer ik iets dagdagelijks op mijn gezicht smeer of aanbreng op mijn lichaam moet het gewoon goed zijn, als het op ingrediënten aankomt. Wat Korento zo bijzonder maakt is dat deze make up-lijn echt voedend werkt. De producten zitten boordevol helende ingrediënten die zowel goed zijn voor onze huid als ons lichaam. Dat is waar self care voor mij om draait: je eerst goed voelen langs de binnenkant, wat je uiteindelijk meer doet stralen langs de buitenkant. Die dingen die ik mooi vind aan mezelf accentueer ik graag met een extra glow.’

Dat is waar self care voor mij om draait: je eerst goed voelen langs de binnenkant, wat je uiteindelijk meer doet stralen langs de buitenkant. Die dingen die ik mooi vind aan mezelf accentueer ik graag met een extra glow.’

Josefien over zelfzorg en de extra glow die je bij Korento kan vinden

Josefien’s favourites

Rose quartz highlighter
De volledig natuurlijke Rose Quartz Highlighter creëert een prachtige glow op de huid. Deze huidverzorgende crème highlighter bevat authentieke rozenkwarts en lichtreflecterende pigmenten die zorgen voor een driedimensionaal, naadloze make-up look om de beste aspecten van je gezicht te benadrukken. De roségouden kleur van de natuurlijke highlighter past bij elke huidtint. 
Korento’s Vitamin Infused lip & cheek tint
De volledig natuurlijke, pigment rijke crème zorgt voor een blos op de wangen en prachtige lippen. Het is een echt wonderproduct! Korento Vitamin Infused Lip & Cheek tint is gemakkelijk en snel aan te brengen. Breng gelijkmatig aan voor een naadloze make-up look. De toegevoegde ingrediënten voeden de huid en lippen. (kleur: Cloudberry)
Liquid blush
Breng een natuurlijke kleur op je wangen met dit unieke volledig natuurlijke product. De vloeibare Korento Liquid Blush is huidverzorgend en intensief hydraterend. Met slecht een paar druppels breng je een perfecte, stralende en frisse uitstraling aan. Een peachy of rosy blush garandeert een wakkere, gezonde look. De Liquid Blush is makkelijk op te bouwen en te mengen en blijft de hele dag op je wangen zitten.
(kleur: pumpkin)
Botanical Setting Powder
De volledig biologische Korento Botanical Setting Powder zorgt voor een matte, gladde make-up look die de hele dag mooi blijft zitten. De transparante setting powder is gemakkelijk aan te brengen. Door de fijne textuur verspreidt de poeder zich moeiteloos voor een strakke afwerking – en voorkomt het een vette huid. 

Wil je Korento uitproberen? Shop lokaal zoals bijvoorbeeld bij Teint Teint.

Beelden & tekst is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen Elfi & Josefien.

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen