De gelukmakers van… Marijne

Elke dag is er wel iets klein om dankbaar voor te zijn.

In de gelukmakers duiken we dieper in hetgeen wat die ene goal getter zo diep gelukkig maakt. Wat gelukmakers zijn, is voor iedereen anders. Net daarom is het zo boeiend om te achterhalen wat iemand anders goed doet voelen. Onze missie met gelukmakers? Jou laten ontdekken wat je oprecht gelukkig maakt met de gelukmakers van anderen als inspiratie.


Karaoke avonden

Wanneer ik ‘karaoke’ zeg, denk je waarschijnlijk aan ergens in een vaag café ladderzat over een microfoon hangen met je vrienden. Niets is minder waar. Mijn karaoke avonden gaan door in mijn eigen kamer, met het volume op maximum in combinatie met mijn kattengejank. Van The Doors tot Olivia Rodrigo, Lady Gaga tot Måneskin, ze passeren allemaal de revue om na een lange dag volledig te ontladen.


Treinritten

Niets zo heerlijk als je hoofd tegen het raampje te leggen en mee bewegen op het ritme van de trein. De velden langs je voorbij zien vliegen, verdwaald in gedachten. Tussen afspraken door geniet ik ontzettend van zo’n treinrit.


Een goed boek

De eerste lockdown deed me mijn passie voor lezen herontdekken. Sindsdien probeer ik dagelijks te lezen en merk ik dat ik: 1) minder screentime heb en 2) me overall veel gelukkiger voel. Je spot me dus vaak in boekenwinkeltjes voor een nieuw pareltje!


#KleinGelukske

Na het lezen van het boek #KleinGelukske van Lynn van Royen, probeer ik vaak op zoek te gaan naar de kleine dingen in het leven. Een regenboog of luchtballon zien, een glimlach van een vreemde op de bus, een compliment van een klant op het werk of een lief berichtje op Instagram. Elke dag is er wel iets klein om dankbaar voor te zijn. Een #KleinGelukske voor elke dag!

Volg Marijne via Instagram

Marijne

Marijne is body positive activiste en zet zich in voor de gelijkwaardigheid van minderheidsgroepen. Zo strijdt ze niet alleen voor dikke mensen, maar is ze ook intersectioneel feminist, black lives matters ally en werkt ze op haar Instagram taboedoorbrekend door mentale gezondheid aan te kaarten. Alles wat er in de maatschappij beweegt, houdt Marijne bezig!

Aanbevolen artikelen