5 pyjama proof tips om je beter te voelen

Do good, feel good!
Soms voelen we ons niet top, en dat is helemaal oké. Ben je op zoek naar manieren om je beter te voelen? Probeer deze feel good tips eens uit in je pyjama. Cosy vibes included!
Kies een gezellige pyjama
We hebben allemaal wel een oude T-shirt liggen die we gebruiken als pyjama. Allemaal oké natuurlijk maar geef toe, het is toch iets fijner in een gezellige pyjama. Je hoeft daarom niet een nieuwe collectie aan te schaffen, kies eentje die lang zal mooi vinden. Tip: de pyjama’s van Hunkemöller zitten erg goed en zijn ook nog eens écht prachtig.
Fake it till you make it
Speel een spelletje met je hersenen door het te faken. Dans op je favoriete liedje of lach wanneer je een work-out of meditatiesessie doe. Je zal merken dat je een beter gevoel krijgt.
Lees een boek of tijdschrift
Of je nu iemand bent die erg graag leest of niet: sowieso heb je thuis ergens een boek liggen die je nog niet hebt gelezen. Wist je zelf dat zelfs 6 minuten al genoeg is? In die 6 minuten lukt het om je hartslag te doen dalen, je spierspanning en stressniveau te verminderen volgens neuropsycholoog Dr. David Lewis. Heb je nood aan inspiratie? Ontdek hier boeken die wij alvast goedkeuren!
Luister een (nieuwe) podcast
Van een podcast word je meteen rustiger plus het is nog eens een aangename manier om nieuwe ideeën op te doen. Extra leuk: meer en meer podcasts worden online gegooid dat betekent nog meer inspiratie! Wil je podcasts beluisteren maar weet je nog niet meteen welke? Wij geven je hier graag enkele luistertips.
Online een nieuwe hobby vinden, offline die uitproberen
Gebruik Pinterest als een vat vol inspiratie want dat is het ook. Op een erg snelle manier vind je een nieuwe hobby. Of het nu gaat over schilderen, koken of een ander DIY-project: de ideeën zijn er. Wil je toch liever een beetje hulp tijdens het knutselen of koken? Zoek naar online workshops via Spot.Workshops!
PS: voor dit artikel kregen we producten opgestuurd. No worries, in het geval van een samenwerking kiezen we alleen voor merken die passen binnen het verhaal van The Goal Getter. Gekregen of niet!

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen