#INSTAINSPIRATIE: @drinkingteawithme

#letsgetreal #illustrator #liefdevoorbeeldenwoord

In #InstaInspiratie geven we onze favoriete Instagramaccounts time to shine. Telkens gaat het in #InstaInspiratie over inspirerende personen die hun passies delen en ontzettend oprecht zijn in het (soms neppe) Instragramwereldje. Vandaag is het aan de beurt aan de ontzettend creatieve Estée van @drinkingteawithme.

In 2016 begon ik aan mijn studie communicatiemanagement. Voor het keuzevak Internationaal Project werd ons gevraagd om een blog op te starten waar we onze avonturen van Eurobest (een festival voor creativiteit) konden vastleggen. Al snel wist ik dat ik deze blog wilde houden, en daarom nam ik het ook best serieus. Een eigen logo, een nieuwe blog- en Instagramnaam en een wekelijkse blogpost. Dit was het moment waarop mijn Instagram een missie met zich meedroeg, mensen inspireren.

24/7 brainstormen

Als creatieve duizendpoot ben ik CONTINU aan het brainstormen. Elke treinrit, boswandeling of scrolsessie op social media brengt bakken met inspiratie met zich mee. Soms wil ik graag een verhaal vertellen, – zoals een update over hoe het met me gaat -, maar dan weet ik niet welk beeld dit verhaal versterkt. En dan komt mijn vriend Pinterest goed van pas. Hierop heb ik een instamoodboard waarop ik de future look en feel van mijn Instagram probeer vast te leggen. Zeker een aanrader! Het is niet altijd makkelijk om een consistent thema vast te houden. Dus daarom moodboards, daar leef ik voor.

Aanrader: neem even afstand van social media en ontdek wat jij écht leuk vindt. Wat is leuk zonder het internet?

Estée
Laatst nam ik een korte Instagrambreak, waar ik niemand iets over vertelde. Waarschijnlijk viel het mensen ook niet op. Dat liet me inzien dat we social media helemaal niet zo serieus moeten nemen. Het is leuk om mooie plaatjes te zien die je inspireren, maar verder … Het is maar een app. Ik kan het iedereen aanraden om even afstand te nemen van social media en op zoek te gaan naar wat je leuk vindt om in het echt te doen. Dat viel me vooral op tijdens mijn break… wat vind ik leuk om te doen zonder het internet? In mijn geval was dit illustreren, journalen en schrijven.

De favorieten van Estée

@sarahwitpeerd

Het is geen geheim dat @sarahwitpeerd mijn all time favorite girl is op dit platform. Haar foto’s zijn prachtig, ze vertelt mooie verhalen… een échte topmeid! Haar account is dan ook een grote inspiratie voor mijn feed. As you can tell (haha).

@audreyrivet

Laatst stuitte ik op het account van @audreyrivet en ik was in een oogopslag verliefd. Wat een prachtige feed! En die kleuren … I love it! Tegenwoordig hou ik wel van die warme, vintage vibe. Alleen ben ik niet zo’n held in dit thema overbrengen zoals Audrey dit doet.

@sorelleamore

Last but not least. Mijn spirit animal, @sorelleamore. Deze fotografe kwam ik afgelopen zomer tegen op Instagram en gaf me opnieuw de moed om fotografie opnieuw een kans te geven. Of zoals Sorelle het zelf zou noemen, the advanced selfie. Niet alleen legt ze de mooiste zelfportretten vast, ze is ook nog eens ontzettend inspirerend. Neem zeker een kijkje op haar Youtubekanaal. En als je into podcasts bent, de aflevering met haar vriend is echt een aanrader!

Volg drinkingteawithme op Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen