#InstaInspiratie: @bynouchka

#personalbranding #vrouwelijkeondernemers #fotografie

In #InstaInspiratie geven we onze favoriete Instagramaccounts time to shine. Telkens gaat het in #InstaInspiratie over inspirerende personen die hun passies delen en ontzettend oprecht zijn in het (soms neppe) Instragramwereldje. Vandaag is het aan de beurt aan de getalenteerde fotografe & marketeer Nouchka van @bynouchka.

Je business staat helemaal in het teken van personal branding. Waarom is dat erg belangrijk?

Personal branding zorgt er voor dat jij je merk persoonlijk en dus authentiek maakt. Hierdoor onderscheidt je jezelf van anderen en ga je veel gerichter en makkelijker je ideale klant aantrekken. Klanten die bij jou en je werk passen, waar je energie van krijgt, die waarde geven voor wat je doet en met plezier reclame maken voor jou.
Deze klanten kiezen voor JOU vanwege je persoonlijk merk. Het maakt een connectie tussen jou en je klanten en zorgt daarnaast ervoor dat je je werk nog leuker gaat vinden!

Wat is een vaak voorkomende fout wanneer het over personal branding gaat?

Dat mensen personal branding nog niet volledig begrijpen. Ze weten dat ze persoonlijk moeten zijn maar er zit geen strategie achter hun communicatie waardoor ze maar wat doen.

Het is voor een deel door de mensen die ik jaren geleden leerde kennen via het platform dat ik in mezelf en mijn passie ben blijven geloven.

Nouchka

Wat is volgens jou dé kracht van Instagram?

De kracht volgens mij van Instagram is zonder twijfel de mogelijkheid geven om met gelijkgestemden in contact te komen. Het is voor een deel door de mensen die ik jaren geleden leerde kennen via het platform dat ik in mezelf en mijn passie ben blijven geloven.

Instagram geeft je de kans om deel uit te maken van een community en ik ben ervan overtuigd dat hierdoor al vele mooie vriendschappen zijn ontstaan.

Zou jij of je bedrijf nog zonder Instagram kunnen?

Op dit moment niet! Ik vind het een heel krachtig platform om in te schakelen als een marketingtool voor je onderneming. Ikzelf gebruik het hoofdzakelijk voor mijn zaak en het grootste deel van mijn klanten komt via Instagram bij mij terecht.

De favorieten van Nouchka

@celinecharlotte

Charlotte is diegene die de online cursussen via Instagram lanceerde en dit heeft mij geïnspireerd om mijn kennis op deze manier ook aan anderen door te geven. Via haar cursus #introvertlikeaboss heb ik geleerd om mijn introversie te omarmen & hier beter mee te leven. 

@tisjust

Via An-Sofie van JUST heb ik geleerd om liever te zijn voor mezelf en de wereld. Ook zij heeft mijn leven al zo positief beïnvloed en hiervoor ben ik haar zo dankbaar! Ik leerde haar via Instagram kennen, deed uiteindelijk de Boost your Business! shoot en nu is ze tot één van mijn dierbare vriendinnetjes geworden.

@evadaeleman

Ik begon een tijdje geleden in het boek van Eva Daeleman: ‘Omdat het kan.’ Een boek dat mij ook veel rust in mijn leven heeft gebracht. Het was via haar boek dat ik de stap heb gezet om yogalessen te gaan volgen bij @studio.stil. Nu doe ik bijna dagelijks yogaoefeningen. Ik zou niet meer zonder kunnen. Ook luister ik naar haar podcast @elkedagvakantie waar ik ondertussen ook super grote fan van ben! 

Volg Nouchka op Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen