Let’s get sporty

sporty spice the goal getter
Laat je hier inspireren voor die volgende sportieve momenten!
Wil je sporten? Doe het. The only limit is your mind. Wij somden enkele positieve, motiverende Instagrampagina’s voor je op. Ze delen hun ups & downs en net daarom waarderen we hen meer.
@helle_detav
Het parcours van Helle volgen we al een tijdje en wat is dat er voor eentje. Ondertussen is ze een triatleet en heeft ze een blog waar je nog zoveel meer inspiratie vindt om je sportieve routine te pimpen. Gezonde recepten, tips voor wanneer je wil lopen of fietsen… you name it, she knows it!
@Braav
Braav. is een nieuw sportief platform waar we nu al fan van zijn. Natuurlijk kan je er terecht voor work-outinspiratie maar wat nog mooier is aan Braav.? Hun verhalen gaan ook over hoe je dat lichaam van jou leert omarmen, hoe je blijft gemotiveerd zijn wanneer het gaat over sporten en ga zo maar door. Mindset en sport, het is een sterke combo en dat hebben ze hier knap begrepen.
@Gudrun Hespel
Gudrun is psycholoog en personal trainer. Ze weet als geen ander jou te motiveren! Op haar Instagrampagina deelt Gudrun tips op vlak van bewegen, mindset, vegan recepten en nog zoveel meer. Eén ding is zeker: dit is een sportief account dat je een ongelofelijk positief gevoel geeft.
@PersonalFit
PersonalFit is het gloednieuwe online coaching platform voor drukbezette vrouwen die online actief zijn. Zelf vond Sabrine moeilijk de weg naar gezonde voeding en leuke work-outs zonder een dieet of vervelende restricties. Gelukkig maakt ze samen met haar team van PersonalFit jouw ervaring net iets gemakkelijker! Wil je meer weten over hoe Sabrine PersonalFit heeft opgestart? Lees dan hier het interview met deze powervrouw.

Wie inspireert er jou op sportief vlak? Laat het ons weten in de comments!

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen