Lamazuna – Je beautyroutine in een zero waste jasje

Een veganistisch beautymerk vol passie

Het Franse Lamazuna verovert milieuvriendelijke harten. Zo’n 8 jaar geleden had oprichtster Laëtitia het briljante idee om wattenschijfjes in te ruilen voor een duurzamer exemplaar dat ze wél kon hergebruiken. Een spontane test die smaakte naar meer. Vandaag is Lamazuna een gepassioneerd team en ecologisch verantwoordelijk aanbod rijker.

Menstruatiecups, tandpastalollies, herbruikbare tandborstels en heerlijke shampoo’s… you name it, they have it! Ontdek hier Lamazuna’s nieuwste toevoegingen:
Unisex scheerzeep met sheaboter
Shampoo met kokos en vanillegeur. Een topper voor mensen met droog haar!
Shampoo met de geur van wilde kruiden. Voor onder andere vettig haar.
Denk aan onze prachtige planeet en je portemonnee. Want niet alleen zit elk Lamazuna product in een super vrolijk jasje, de verpakking is ook nog eens gemaakt uit gerecycleerd materiaal.  Die bewuste keuze is een succes want sinds januari 2017 werd er dankzij de Lamzuna fans 15 miljoen stuks minder afval weggegooid. Prachtig toch?

The Goal Getter is fan! Jij ook? Ontdek de Lamazuna producten hier.

Foto’s door Lamazuna

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen