5x onmisbare work-life apps

Voor girlbosses, drukke mama’s en sloddervossen.

So little time, so much to do… Herkenbaar? Dan deel we hier graag enkele tijdbesparende apps die je (werk)leven iets gemakkelijker zullen maken. Niet alleen geschikt voor ondernemende girlbosses maar ook voor drukke mama’s en sloddervossen.

7 minute work-out 

Een overvolle agenda gaat vaak gepaard met een waslijst aan excuses. Hét excuus bij uitstek? Geen tijd om een ommetje te maken richting de fitnesszaal voor een intense work-out. Ook voor ongelofelijk drukbezette personen is er een manier om in shape te blijven.

Download de app hier

Evernote

’s Nachts niet kunnen slapen maar wel ideeën hebben? Het overkomt alleen maar de beste! Mis geen enkele geniale ingeving en pen alle potentiële projecten neer met Evernote. Verrijk je notities met links, geluidsopnames, tabellen of handgeschreven hersenspinsels. Evernote bewaart het allemaal netjes voor jou. Het extra fijne aan deze applicatie? Het is gratis!

Download de app hier

Forest

Een social media detox zou standaard op je to-dolijstje moeten staan. Ironisch genoeg zorgt een applicatie voor ademruimte, concentratie en daarom ook voor nieuwe en frisse inzichten. Gelukkig pikt de natuur ook een graantje mee want tijdens de periode van volle focus, investeer jij in bomen! Je virtuele munten worden namelijk ingezameld zodat onze aarde wat extra groen als cadeautje krijgt. Mooi toch?!

Download de app hier

Priority Matrix 

Een prioriteitenmatrix is voor velen geen onbekend instrument. Het jammere is dat dit handig dingetje nog veel te weinig wordt gebruikt op cruciale momenten. Bij iedereen komt er wel eens een moment dat we niet meteen weten waar we eerst de koe bij de horens moeten vatten. Alle taakjes lijken allemaal erg ontzettend belangrijk. Goed nieuws: deze gratis app wordt in dat geval je nieuwe beste vriend(in). Voeg deadlines, notities en de progressie van de verschillende to-dotaakjes toe om op die manier overzicht te hebben. Eens je deze app in je leven hebt geïntroduceerd, kan je niet meer zonder!

Download de app hier

Trello

Trello werkt als een digitaal prikbord, maar is niet gericht op het samenstellen van een visueel moodboard zoals Pinterest. Nee, het is eerder een prikbord waardoor je als team op een flexibele en visuele manier kan gaan plannen en organiseren. Dankzij Trello kan je in één blik een volledig project bekijken en voorkom je eindeloze e-mailgesprekken, verouderde spreadsheets en een bureau vol post-its.

Download de app hier

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen