GOAL GETTERS,  Mode,  STIJL

The Goal Getter sprak met.. Kristel van Treasure label

No one is you and that is your power!

Van guilty pleasures tot de grote valkuilen wanneer je eigen baas bent: Kristel van Treasure label is er heerlijk eerlijk over. Eén van de grote redenen waarom we zo’n grote fan zijn van deze creatieve powervrouw én haar positive vibes collecties!

Hi Kristel kan je onze lezers een korte intro over jezelf geven?

Yes! Ik ben Kristel, 28 jaar en oprichtster van het merk Treasure label. De Treasure collectie bestaat uit statement sweaters en shirts met een dikke vette knipoog. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen (spannende thrillers of inspirerende boeken over mindset en online ondernemen zijn favoriet!) en te schrijven op mijn persoonlijke blog styledbykris.nl. Daarnaast ben ik gek op lekkere snacks. Chocolade, sushi, chips, popcorn (zoet en zout door elkaar, aanrader!) en de blauwe zak M&M’s: je mag me er allemaal ’s nachts voor wakker maken (lacht). Om dit allemaal een beetje te compenseren probeer ik ook nog minimaal 3 keer in de week te sporten. Met een personal trainer als vriend kom ik daar – helaas- niet onderuit!

Met Treasure label heb je een merk dat komaf maakt het perfect plaatje. Hoe ben je op dat idee gekomen?

Ik merkte dat we ons vaak laten meeslepen door de “perfecte” Instagram feeds van influencers en onszelf vaak vergelijken met vriendinnen. Nergens voor nodig, want iedereen is uniek en je bent precies goed zoals je bent. No one is you and that is your power! Dit wil ik uitdragen met Treasure label en dit uit zich in grappige designs met teksten als Eye Candy, Good food good mood, Kreng de la creme, Serial chiller en Goal digger.

Je hebt het ook over guilty pleasures! Wat zijn jouw persoonlijke guilty pleasures

Stiekem heb ik mijn guilty pleasures hierboven al een beetje verklapt. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om foute series te kijken zoals Temptation Island en Love Island. Liefst met een bak popcorn of een zak blauwe M&M’s!

Waar haal jij inspiratie voor de nieuwe collecties? 

Oeh, goede vraag. Eigenlijk overal en nergens! Ik check online welke kleuren er hot worden volgend seizoen, check Pinterest en magazines voor inspiratie voor toffe quotes en natuurlijk is Instagram ook een grote inspiratiebron.

De eerste collectie heeft zoveel bloed, zweet en tranen gekost. Met heel wat tegenslagen zoals drukfouten en een late levertermijn. Toen alles eindelijk online stond dacht ik: dat heb ik toch maar mooi even geflikt.

Kristel

Op welk moment was je het meeste trots wanneer je denkt aan je eigen business en waarom? 

Dat is denk ik het moment dat de allereerste Treasure collectie werd gelanceerd. Hier heeft zoveel bloed, zweet en tranen ingezeten. Met heel wat tegenslagen zoals drukfouten en een late levertermijn. Toen alles eindelijk online stond dacht ik dat heb ik toch maar mooi even geflikt. De eerste dag kwamen de eerste bestellingen al binnen! Mijn hart maakte écht even een sprongetje toen ik de eerste t-shirts en sweaters kon inpakken. Ook ben ik heel trots op het e-book dat ik heb geschreven, speciaal voor alle ondernemende vrouwen die ook graag een eigen webshop willen beginnen.

En wat waren de grootste valkuilen? 

Eén van mijn grote valkuilen is geweest om te denken dat je alles alleen kunt doen. Ik ben best een controlefreak en heb dus moeite met dingen loslaten. Maar als je wil groeien met je bedrijf zal je vanzelf merken dat je op een gegeven moment wel dingen moet uitbesteden. Zo heb ik nu een super team verzameld voor de fotoshoots van de nieuwe collecties waardoor de webshop er nog mooier en professioneler uitziet!

Eén van mijn grote valkuilen? Denken dat je alles alleen kan doen.

Kristel

Heb jij een gouden tip voor een Goal Getter vooraleer die een webshop begint? 

Ik heb al mijn tips verzameld in mijn e-book “In 10 stappen jouw eigen mode webshop”. Hierin staat precies wat je allemaal moet doen om je eigen webshop te starten en waar je je collectie kan inkopen. Maar de allerbelangrijkste tip die ik kan geven is: ga er gewoon voor! Klinkt cliché, maar sommige vrouwen zijn zo lang bezig met de voorbereidingen of twijfelen of een eigen webshop iets voor hen is. Daarom zeg ik altijd: begin er gewoon aan, dan leer je het snelst! Mijn motto is dan ook: if you never try, you’ll never know!

Wat zijn je persoonlijke goals én die voor Treasure label? 

In mijn hoofd is het altijd één grote chaos en ik heb dan ook nog 101 ideeën voor Treasure label (lacht). Maar een belangrijke goal is om een nieuw project uit te werken en hopelijk in het najaar te lanceren. Helaas kan ik er nog niet zoveel over zeggen. Ook wil ik zoveel mogelijk vrouwen een goed gevoel geven over zichzelf. Dit wil ik natuurlijk doen met de Treasure collectie maar ook door inspirerende blogartikelen die je op mijn website vindt. Mijn persoonlijke goal is om een beetje meer te proberen ontspannen. Laptop vanaf 20 uur dicht en genieten van een spannende serie, goed boek of leuke dingen doen met mijn vriend, vriendinnen en familie.

Volg Treasure label via Instagram

Foto’s: Treasure label

Jennifer - people call her Jenny - is de founding mum van The Goal Getter, de feel good lifestyle website van België. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Vaak op zoek naar een eenvoudig maar pittig (plantaardig) recept. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit.