STIJL

#InstaInspiratie: @simplebylisa

#koffieverslaving #modellenleven #bereal

In #Instainspiratie geven we onze favoriete Instagramaccounts time to shine. Telkens gaat het in #InstaInspiratie over inspirerende personen die hun passies delen en ontzettend oprecht zijn in het (soms neppe) Instragramwereldje. Vandaag is het aan de beurt aan Lisa van @simplebylisa!

Ik heb altijd mensen willen helpen. Dat kan je eigenlijk soms wat afleiden uit de keuzes die ik maak. De grote inspiratie kwam er toen één van mijn mama’s vriendinnen op bezoek was en me het Instagramaccount van Chanel Ambrose liet zien. Ik kreeg van haar de raad om andere mensen ook te helpen maar ik wist niet of het iets voor mij was. Eigenlijk ben ik erg introvert van aard. Toch heb ik de uitdaging aangegaan en geniet ik ervan om nieuwe content te maken.

Het leukste aan Instagram?

Wanneer mensen mij vertellen dat ik iets voor hen beteken of dat ze iets nuttigs uit mijn posts halen. Ik bestempel mijzelf niet als influencer maar als een persoon die je een extra duwtje in de rug geeft en je wil helpen om voor je dromen te gaan.

Ik bestempel mijzelf niet als influencer maar als een persoon die je een extra duwtje in de rug geeft en je wil helpen om voor je dromen te gaan.

Lisa

Waarom Instagram minder leuk is…

Het is moeilijk om jezelf niet met anderen te vergelijken. Er zijn altijd mensen die het beter doen of zelfs likes en volgers kopen. Op Instagram is het moeilijk om een reëel beeld van andere mensen te hebben. Het blijft maar het internet en veel pagina’s zijn niet zo succesvol zoals ze blijken te zijn. Het is daarom moeilijk om naar de ‘concurrentie’ te kijken zonder te weten of het allemaal wel echt is.

En nu.. showen maar!

Je persoonlijke topfavoriet
Ik ben al lang niet meer in Zimbabwe geweest en heb daar een foto genomen met een nichtje. Ik deel meestal niet veel over mijn persoonlijke leven omdat ik dat nog steeds redelijk eng vind. Net daarom is deze post mijn favoriet, het is één van die zeldzame posts die heel persoonlijk is.
Je meest eerlijke moment
Mijn meest eerlijke moment? Mijn interview met Knack! Dat ging allemaal over hoe ik model ben geworden en hoe dat mij heeft beïnvloed. Dit was één van mijn meest trotse en persoonlijke momenten.
Het grappigste moment
Elke post met koffie (lacht). Iedereen kent mijn verslaving nu wel…
De volgtips van Lisa
@lilylikecom

Ik ben echt een super grote fan van Lilia en volg haar al heel erg lang. Ook al ken ik haar niet, ik heb toch dat gevoel dat we een of andere band hebben en vrienden zijn. Plus: ze is een super getalenteerde fotograaf.

@littelouvain

My Insta sister! Het is altijd super fijn om iemand in het echt te ontmoeten na de vele support op Instagram. Ik denk dat Ellen echt één van de meest hard werkende vrouwen is die ik al ben tegen gekomen en ze is ook ongelofelijk lief.

@mollysartmove

De kunst van mijn mama kan natuurlijk niet van dit lijstje ontbreken. Ik hou van elk schilderij dat zij maakt en ik sta elke dag verstelt hoe zij dat allemaal kan (en waarom ik niet kan tekenen). Elk werk is uniek maar is toch een perfecte match met de rest van haar thema.

Volg Lisa via Instagram

Jennifer - people call her Jenny - is de founding mum van The Goal Getter, de feel good lifestyle website van België. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Vaak op zoek naar een eenvoudig maar pittig (plantaardig) recept. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit.