Beauty,  NO PLANET B

Líkami: welness voor je huid

Zoveel meer dan een beautymerk

Het Belgische Líkami – lichaam in het IJslands- weet stilaan beautyliefhebbers met een groen hart te veroveren. Zo werkt Líkami alleen maar met actieve, plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Het resultaat is een uitgebreide reeks aan krachtige lichaams-en gezichtsverzorgingsproducten die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Een interessante mix die je huid hydrateert, beschermt en herstelt in no time!

Je weet al ondertussen dat je Líkami en natuurlijke ingrediënten je in één adem kan noemen.  Maar wist je al dat ze zelf een term hebben bedacht voor die vaak voorkomende essentials? het ‘Quadri gold complex’.  Dit viertal bevat duizendbladeren, salie, grote kliskruiden en hershooi dat zowel een rustgevende als verstevigende functie heeft voor de huid. Of zoals Líkami het mooi verwoordt: “Superfoods voor je huid.”

Maar daar blijft het niet bij. Líkami is zoveel meer dan een veganistisch en dierproefvrij beautymerk. Het staat ook gelijk aan een duurzame levensstijl. Zo zijn alle producten met verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten. Bijna te mooi om het een ander leven te geven.

Surf naar de website van Líkami voor alle productinformatie en verkoopadressen of volg Líkami via Instagram.

Foto’s: Líkami

Jennifer - people call her Jenny - woont in Gent maar is vaak elders op deze aardbol te vinden door haar ongekende wanderlust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *