The Goal Getter is België’s gezelligste feel good website. Bij elk verhaal willen wij jou het gevoel geven dat jij kan doen wat jij altijd al heb willen doen. We zijn een groeiende community waar je de ruimte vindt om dichter bij jezelf te staan. Met verhalen over mindset, zelfzorg en body positivity inspireren we je om het warmste uit jezelf te halen zodat je alle nodige energie en ideeën vindt om volledig voor je (kleine of grote) doelen te gaan. Wat alle Goal Getters met elkaar gemeen hebben? Een gezonde dosis durf, positivisme, maar ook liefde voor zichzelf, anderen en de planeet.

En dat doen we niet alleen… The Goal Getter is een team met gepassioneerde schrijvers, elk met hun eigen expertise.

THE TEAM

Jennifer

our founding mum

Jennifer richtte The Goal Getter op nadat ze zoveel energie kreeg van mensen die tegen de stroom ingaan en volop voor hun kleine of grote dromen gaan. Ze wil met dit platform anderen inspireren om dichter bij zichzelf en hun dromen te staan om zo dat extra beetje feel good te voelen, elke dag opnieuw. Jennifer schrijft vooral over haar liefde voor mindset en yoga, persoonlijke zelfzorg overwinningen en struggles of gaat in gesprek met andere goal getters.

Marijne

Marijne is body positive activiste en zet zich in voor de gelijkwaardigheid van minderheidsgroepen. Met motiverende teksten en boeiende gesprekken inspireert Marijne ons mateloos: van liefde voor jezelf tot respect voor de anderen.

Stefanie

Als perfectionist is het niet altijd makkelijk geweest voor Stefanie om tijd te maken voor zelfzorg maar ze werkt er op verschillende manieren aan. Dat doet ze met onder andere yoga, journalen, grenzen stellen, wandelen en ga zo maar even door. Intussen is zelfzorg een prioriteit. Die mindset is het beginpunt voor haar verhalen.

Lou

Elke maand schrijft Lou in coloumn over de kleine en grote dingen uit zijn dagdagelijkse leven en welke rol zijn trans identiteit daarin speelt. Lou inspireert je om jezelf (terug) te vinden. “Het is oké om te experimenten. Probeer dingen uit in een groep die voelt als een safe spaceProbeer andere namen of voornaamwoorden uit. Het is oké om te veranderen.”

Chloë

Chloë’s creativiteit heeft verschillende lagen. Van zachte woorden in gedichten, tot persoonlijke verhalen en haar prachtig gevoel voor beeld. Met haar empathie en enthousiasme zorgt Chloë voor de warme finishing touch in elk verhaal.

Rani

Rani omschrijft zichzelf als ‘allround activist’ omdat ze wil inzetten op het vinden van een voor jou constructieve relatie met jezelf, anderen en de wereld. Ze hoopt via haar schrijfsels anderen te inspireren op deze verschillende vlakken en de wereld een stukje mooier te maken. Wanneer ze geen pen in de hand heeft, vind je Rani op de yogamat, in wandelschoenen of met een boek in de hand.

Wil jij ook schrijven voor The Goal Getter als gastredacteur of content creator? Stel je kort even voor in je mailtje voor hello@thegoalgetter.be. Tot binnenkort!

Geef een antwoord