The Goal Getter is België’s gezelligste feel good website. Bij elk verhaal willen wij jou het gevoel geven dat jij kan doen wat jij altijd al heb willen doen. We zijn een groeiende community waar je de ruimte vindt om dichter bij jezelf te staan. Met verhalen over mindset, zelfzorg en maatschappelijke thema’s inspireren we je om het warmste uit jezelf te halen zodat je alle nodige nergie en ideeën vindt om volledig voor je (kleine of grote) doelen te gaan. Wat alle Goal Getters met elkaar gemeen hebben? Een gezonde dosis durf en positivisme, maar ook liefde voor zichzelf, anderen en de planeet!

Dit alles waarmaken? Dat doen we niet alleen… The Goal Getter is een team met gepassioneerde schrijvers, elk met hun eigen expertise.

THE TEAM

Jennifer

Our founding mum

Jennifer richtte The Goal Getter op nadat ze zoveel energie kreeg van mensen die tegen de stroom ingaan en volop voor hun kleine of grote dromen gaan. Ze wil met dit platform anderen inspireren om dichter bij zichzelf en hun dromen te staan om zo dat extra beetje feel good te voelen, elke dag opnieuw. Jennifer schrijft vooral over haar liefde voor mindset en yoga, persoonlijke zelfzorg overwinningen en struggles of gaat in gesprek met andere goal getters.


Rani

Our leading lady

Nu Jennifer een stapje terug wil doen om zich te focussen op haar nieuwe passieprojecten (practice what you preach, you know), neemt Rani de fakkel over om jullie samen met het team van leuke content te voorzien. Rani is steeds op zoek naar de meest constructieve relatie met zichzelf, anderen en de wereld en deelt dit inzichten graag met anderen onder de noemer ‘zachte allround activist’. Ze hoopt via haar schrijfsels anderen te inspireren en de wereld zo een stukje mooier te maken. Wanneer ze geen pen in de hand heeft, vind je Rani op de yogamat, in wandelschoenen of met een boek in de hand.


Stefanie

Als perfectionist is het niet altijd makkelijk geweest voor Stefanie om tijd te maken voor zelfzorg maar ze werkt er op verschillende manieren aan. Dat doet ze met onder andere yoga, journalen, grenzen stellen, wandelen en ga zo maar even door. Intussen is zelfzorg een prioriteit. Die mindset is het beginpunt voor haar verhalen.


Lou

Elke maand schrijft Lou in coloumn over de kleine en grote dingen uit zijn dagdagelijkse leven en welke rol zijn trans identiteit daarin speelt. Lou inspireert je om jezelf (terug) te vinden. “Het is oké om te experimenten. Probeer dingen uit in een groep die voelt als een safe space. Probeer andere namen of voornaamwoorden uit. Het is oké om te veranderen.”


Chloë

Chloë’s creativiteit heeft verschillende lagen. Van zachte woorden in gedichten, tot persoonlijke verhalen en haar prachtig gevoel voor beeld. Met haar empathie en enthousiasme zorgt Chloë voor de warme finishing touch in elk verhaal.


Kilien

Geboren verhalenverteller Kilien gaat geen enkel onderwerp uit de weg. Vol passie combineert ze tekst, beeld, audio en video om vragen te beantwoorden waarvan je niet wist dat je ze had, om je te informeren én te inspireren om het heft in eigen handen te nemen. Bewegen, lezen, schrijven, reflecteren en haar plantjes verzorgen zijn voor Kilien ideale manieren om weer uit haar hoofd en in haar lichaam te zakken.


Wil jij ook schrijven voor The Goal Getter als gastredacteur of content creator? Stel je kort even voor in je mailtje voor hello@thegoalgetter.be. Tot binnenkort!

Geef een antwoord