SPOTTED: Very Important Animals

When fashion saves wildlife

Ken jij Very Important Animals van de Antwerpse zussen Charlotte en Anneleen Kegels al? Geen ramp als dat niet het geval is! Dankzij The Goal Getter ontdek jij dit beestige merk mét een groot hart vooraleer de mainstream in zwijm valt.

Met hippe tote bags, truien, t-shirts, beanies, snoezige knuffelbeertjes, een unisex-, kinder-en babycollectie probeert Very Important Animals bedreigde diersoorten te redden. Want wist je dat niet alleen olifanten maar ook leeuwen en neushoorns over 10 jaar volledig zullen uitsterven?! Door één Very Important Animals item te kopen, doneer je 5 à 10 euro aan National Park Rescue om stropersvallen te verwijderen. Als je weet dat een stropersval op zijn minst 10 dieren kan doden, weet je dat met een donatie een erg groot verschil maakt!
Elke Very Important Animals sweater en T-shirt is gemaakt van organisch katoen. Extra leuk: ze zijn ongelofelijk zacht! Ook hebben alle sweaters een eigen Very Important Animals patch, eentje die niet met grote machines wordt gemaakt. Cool!   

Volg Very Important Animals via Instagram

Foto’s: Very Important Animals

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen