Een ferme dosis girl power alsjeblieft!

De maand maart? Dat is eentje gevuld met powervrouwen!
Kort maar oh zo krachtig.

Zo kan je feel good februari bij The Goal Getter wel noemen.
 Een maand die helemaal in het teken stond van feel good en dat ging best wel breed.
Marijne vond dat het gedaan mocht zijn met die klassieke voornemens. Waarom niet meer denken aan jezelf?
Jouw lichaam is mooi, waardig en verdient het om graag gezien te worden. Je sterke benen brengen je overal naartoe, je armen knuffelen de liefste personen en je zachte buikje zorgt voor bescherming. 

AMEN Marijne.
AMEN!
Ook dachten we aan snelle, eenvoudige lunchrecepten en inspirerende podcasts. Want die mindset en hongerige maat kunnen ook altijd een flinke positieve boost gebruiken, niet? En oh. Inderdaad. Interviews waren er ook. Laurence vertelde hoe ze als 14-jarige al juwelen maakte en dat ze nu eindelijk klaar is voor the real thing: een eigen merk. Wat gunnen we haar dat zo! Emilia bewandelde een ander pad en koos voor een eigen duurzame webshop in combinatie met ecotours. Na een interview met Emilia is het wel duidelijk, het laatste over deze eco warrior is nog niet geschreven.
Dan waren er ook nog cityguides voor Antwerpen en Kortrijk. Die laatste deed onze statistieken hier helemaal onverwacht ontploffen. We got your message; jullie houden duidelijk van wat welverdiende ontspanning in eigen land. Weet je wat? Dat vinden we ook terecht! Een brainstorming over nieuwe cityguides en andere steden loert om de spreekwoordelijke hoek.
Genoeg letters gewijd aan de maand februari want maart belooft even krachtig te zijn. 8 maart is internationale vrouwendag en dus kiezen we het hier bij The Goal Getter om de volledige maand maart powervrouwen een podium te geven*. We beginnen met een vrouw vol goesting: Sientje van Spot Workshops om de maand te eindigen met Lauren, een ambitieuze vrouw met evenveel goesting voor haar webshop Femmenation. Wat er nog zal komen in deze powervrouwen maand? Dat is nog een verrassing maar één ding verklappen we wel al: we organiseren opnieuw een winactie!
Marijne en ik hopen met elke levende cel in ons lief lichaam dat jij dat verdwaalde stukje power van jou terugvindt hier bij The Goal Getter. Geen verdwaalde stukjes? Dan vind je ook bij ons inspiratie om verder te knallen.
Want jij lieve lezer
verdient het om te knallen – ook op een kutdag. Pardon, zéker op een kutdag.
Heel veel liefs

Jennifer

The Goal Getter’s founding mum* ps: we haten mannen niet. Integendeel. Die verdienen hier ook een podium. Heus wel. 

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen