Diversiteit in mode: feit of fictie?

thegoalgetter-bodypositivity
Herbekijk deze live met plus-size model en body activitist Romy Schlimbach.
In deze live gaat content creator Marijne in gesprek met plus-size model en body activist Romy Schlimbach. In het gesprek geeft Romy handige tips rond plussize en lokaal winkelen en werpt ze een kritische blik op de huidige mode industrie en hoe zij met diversiteit omgaan.
Romy strijdt voor gelijke rechten en doe dit via verschillende manieren zoals Instagram en als public speaker. Zelf heeft ze heel wat te maken met discriminatie en vertelt ze openhartig wat haar drijft. Verder praten Marijne en Romy over body positivity als trend. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de nadelen? Wat zouden bedrijven moeten doen als ze écht in body positivity (willen) geloven? Waarom ging het zo slecht met Victoria’s Secret en waarom is SAVAGE X FENTY  net zo’n goed voorbeeld? Dit en nog zoveel ontdek je in deze live.
Benieuwd naar de volledige video? Herbekijk de Instagramlive met Marijne en Romy hieronder.

Marijne

Marijne is body positive activiste en zet zich in voor de gelijkwaardigheid van minderheidsgroepen. Zo strijdt ze niet alleen voor dikke mensen, maar is ze ook intersectioneel feminist, black lives matters ally en werkt ze op haar Instagram taboedoorbrekend door mentale gezondheid aan te kaarten. Alles wat er in de maatschappij beweegt, houdt Marijne bezig!

Aanbevolen artikelen