Het eerste woord: Fijn, dichterbij

Met deze motiverende woorden start onze founding mum Jennifer de maand november
In het eerste woord geven we het eerste woord aan onze founding mum Jennifer. Met warme woorden sluit ze afgelopen maand af, om dan met veel enthousiasme aan een nieuwe maand te beginnen. Wat staat er volgende maand voor The Goal Getter op de planning? Wat zijn de gedachtegangen op dit moment? Je leest het nu.

Fijn, dichterbij

In februari zaten Marijne en ik samen voor de contentkalender van The Goal Getter. Zonder dat we het wisten was die brainstormingsessie erg profetisch. Niet alleen eindigen we december met het thema ‘What a year’, in november kiezen we voor ‘Koop lokaal’.

Kerstmis is het nog niet, maar pas je wenslijstje aan. Geef het een lokale toets.

De huidige situatie doet ons gelukkig ook iets meer over lokaal shoppen nadenken. Kerstmis is het nog niet, maar pas je wenslijstje misschien al aan. Geef het een lokale toets. Denk na of je dat ene ding niet in een winkel dichterbij vindt. Zelf ben ik al aan de slag gegaan en het is me goed gelukt om veel Belgische en zelfs Gentse winkels een plek in die verlanglijst te geven. Inderdaad, het is zeker nog geen Kerstmis maar dit weekend was ik op zoek naar iets positiefs. Een kerstlijstje maken, hoorde daarbij. Een kerstboom plaatsen doe ik (nog net) niet, no worries.
Deze maand kiezen we dus voor lokale ondernemers. Zo heb ik binnenkort een interview met Olivia Couvreur van Cara Rosa. Ik ben een ongelofelijk grote fan van het merk. Vakmanschap zit verweven in de schoenen van Cara Rosa. Zelf ben ik ontzettend benieuwd wat Olivia te zeggen heeft. Ook gaan we verder dan dat. Belgische mode stuurt ons richting Belgische modellen. Als we denken aan Belgische modellen dan staat Romy Schlimbach (@romycurvy) hoog op ons lijstje. Marijne gaat in gesprek met Romy en vraagt haar hoe het is om plus-size model te zijn. Dat en zoveel meer mag je binnenkort ontdekken op onze website en het Instagramkanaal van The Goal Getter. See you there?  
Volg Jennifer via Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen