Alles kan, niets moet. Zeker nu.

Maak elke dag een beetje mooier en kleurrijker want alleen met een positieve mindset maken we van deze ongewone situatie iets warms.
Het is alsof ik meedoe aan een enge sciencefictionfilm waarvoor ik ineens geen auditie deed. 
Zo voelde deze crisis voor mij een week geleden. Eerst was er angst, wat later ontelbaar veel vraagtekens. 
We zijn een week later en gek genoeg voel ik mij kilo’s rustiger. De zorgen die mij wekenlang terroriseerden zijn verdwenen. Ergens op een plek zonder het Coronavirus, hoop ik. 
Zelf moet ik nog even wennen aan een nieuw ritme. Mijn sterke concentratie tijdens de werkuren heb ik na een paar dagen gelukkig al teruggevonden en mijn eetgewoontes zijn op dit moment nog niet zorgwekkend te noemen. Maar een hernieuwde focus vinden voor mijn sportroutine en die schattige online baby aka The Goal Getter? Dat lijkt blijkbaar nog een ver-uit-mijn-kotshow. 
Natuurlijk struggle ik net zoals jij om dit even gewoon te worden. Het is normaal om het allemaal even niet te weten. Omarm het. Respecteer het. Maak elke dag een beetje mooier en kleurrijker want alleen met een positieve mindset maken we van deze ongewone situatie iets warms.
Vandaag kletste ik nog met de beste vriendinnen over de situatie. We waren verbaasd hoeveel artikels er nog verschijnen met wat je allemaal zou moeten doen in deze periode. Wat je moet maken, welke spelletjes je moet spelen, hoe je met je partner moet omgaan en welke kasten je best eerst opruimt. Hallo pressure?!

Die hyperhoge prestratiedruk laten we beter voor wat het is. Die parkeren we précoronatijden en hoeft zeker niet een retourticketje te kopen wanneer dit alles voorbij is. 

Die hyperhoge prestratiedruk laten we beter voor wat het is. Die parkeren we précoronatijden en hoeft zeker niet een retourticketje te kopen wanneer dit alles voorbij is. Want even serieus: maakt ons dat écht blij? Inderdaad. Niet. 
Wij als The Goal Getter verwelkomen deze onverwachte maar misschien wel nodige resetknop op een rustige manier. We geven je inspiratie met easy recepten, gezellige interviews en stories op onze Instagrampagina. Volg de recepten en verhalen op jouw ritme en doe vooral waar jij nu zin in hebt. Het werkt voor iedereen toch anders.
Niets moet, alles kan. Zeker nu.
Heel veel liefs & warmte
Jennifer

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen