(WERK)LEVEN

WIJ TESTEN… Bookhunter!

Valt deze personal bookshopper in de smaak?

Een tijdje terug kreeg Bookhunter al een plekje op The Goal Getter. Bookhunter is een ongezien abonnement voor échte boekenwurmen. The Goal Getter oprichtster Jennifer testte Bookhunter uit en deelt hier of het haar ligt. Ontdek snel of dit concept ook bij jou in de smaakt zou kunnen vallen!

Bookhunter in een notendop  

Bookhunter gaat op zoek naar leesvoer dat helemaal je ding is. Zie het een beetje als een personal bookshopper. Elke maand krijg je drie titels voorgeschoteld op basis van je lezersprofiel. Wil je helemaal verrast worden? Ga dan voor een blind date boek, een voorlopig onzichtbaar exemplaar, wachtend op die perfecte match! 

Een origineel boekenabonnement in drie stappen

1. Kies een abonnement en vul de lezersfiche in

2. Selecteer een boek of een blind date uit de verschillende opties die Bookhunter voor jou heeft opgesteld

3. Niet veel later geniet jij van een geweldig boek, helemaal naar jouw smaak!

Getest en goedgekeurd?

The Goal Getter oprichtster Jennifer: Ik was meteen al fan van dit concept! Oké, een abonnement lijkt een beetje eng. Alsof je er niet gemakkelijk vanaf zou kunnen geraken. No worries want die paniek is helemaal onterecht en tegenwoordig zijn er korte, flexibele opties. Zo kan je bij Bookhunter kiezen voor een abonnement en dat 3, 6 of 12 maanden lang. Wat jij verkiest!

Zelf kreeg ik een drietal boeken voorgeschoteld:

Ha, wat vond ik die eerste selectie al interessant! Een blind date leek me nog een beetje té spannend en dus koos ik voor het eerste boek. Voor mij een veilige keuze want non-fictie blijft momenteel mijn boekenkast domineren. 

Vanaf het prille begon kon de vlotte schrijfstijl van Daniel Klein me wel smaken. Zo maakt hij een iets zwaarder thema zoals filosofie erg bereikbaar en easy wat -volgens mij- zijn kennis over het vak alleen maar bevestigt.

Van bekende koppen tot iets minder klinkende namen: allerlei filosofen en stijlen komen aan de beurt. Iedere keer voorzien met Klein’s eerlijke kijk en twijfels op het leven. Heerlijk hoe hij in bepaalde passages zijn broodrooster en hondje Snookers erbij betrekt om een situatie uit te leggen. Elk deeltje over de quote van een filosoof is ook erg kort, ideaal om je hoofd erbij te houden en dat zelfs na een intense werkdag.

Besluit: ik zou zelf niet meteen dit boek nemen uit angst dat het thema iets te zwaar zou liggen. Na het werk of tijdens een vakantiedag heb ik het graag luchtig. Hoe dan ook slaagt Bookhunter én Klein erin om mij te charmeren. Mission possible dus!

Volg Bookhunter via Instagram of Facebook

PS: in WIJ TESTEN krijgen wij een product opgestuurd of mogen we zoals in dit geval een abonnement één maand uitproberen. No worries, onze mening blijft hetzelfde. Gekregen of niet!

Jennifer - people call her Jenny - is de founding mum van The Goal Getter, de feel good lifestyle website van België. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Vaak op zoek naar een eenvoudig maar pittig (plantaardig) recept. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze mét plezier de hipste restaurants uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *