(WERK)LEVEN

#InstaInspiratie: Juste Tara

Keeping it real since forever

In #InstaInspiratie geven we onze favoriete Instagramaccounts time to shine. Telkens gaat het in #InstaInspiratie over inspirerende personen die hun passies delen en ontzettend oprecht zijn in het (soms neppe) Instragramwereldje. Vandaag is het aan de beurt aan de ongelofelijk spontane Tara van justetara.

Ik wilde mijn eigen stem hebben. Daarom startte ik als 17-jarige puber met mijn blog. Een eigen project waar ik alles in handen heb en dingen deel die hopelijk andere boeien. Instagram is organisch met mijn blog meegegroeid en maakt ondertussen deel uit van mijn leven.

Reviews, spontane gedichtjes: alles kan!

juste komt van het Frans en verwijst naar gewoon. Ik ben gewoon mezelf. Zo vind ik de meest onverwachtse foto’s meestal de tofste. Brainstormen doe ik niet want ik ben op zoveel leuke plekjes waardoor mijn camerarol spontaan vol geraakt. Alles wat me boeit, gooi ik erop. Zonder te plannen of kijken of het in mijn feed past.

Op mijn Instagrampagina vind je ook producten terug waarover ik review heb gemaakt. Ik besef dat dit kan overkomen als promotiemateriaal maar ik doe dat enkel en alleen met producten die ik de moeite waard vind om het met mijn volgers te delen. Ik probeer sociale media niet al te serieus te nemen en af en toe gooi ik wel een zelfgeschreven gedicht onder een post. Alles kan, niets moet!

Influencer, say what?

Soms krijg ik de vraag hoe je influencer kan worden. Dan krijg ik spontaan rillingen van. Het was nooit mijn intentie dat te worden. Dat is net als beroemd willen worden om bekend te zijn. Maar anyway zo’n events en samenwerkingen zijn echt wel van een ander niveau. Ik denk dan aan de feestjes van Lancôme, Foodmaker (met Dvtch Norris) en mijn samenwerking met Mona Mechelen.

Fulltime bloggen zit er voor mij niet in. Altijd mezelf in die bubbel wanen… het zou mij mentaal breken. Het lijkt mij niet echt realistisch.

Tara

Wij worden als Instagrammers soms ontzettend verwend. Luxehotels, sterrenchefs, extreem fancy goodiebags. Ik probeer nuchter te blijven en zie het allemaal als een hobby. Uiteindelijk ben ik nog altijd student naast die dingetjes. Fulltime bloggen zit er voor mij niet in. Altijd mezelf in die bubbel wanen… het zou mij mentaal breken. Het lijkt mij niet echt realistisch. Ik ben dankbaar voor alles wat ik door sociale media heb kunnen doen, dat wel natuurlijk.

De favorieten van Tara

gillesdraps

Hij is kok én foodfotograaf. Ik heb mogen proeven van Gilles’ gerechten. Ze zijn even lekker als ze er uit zien. Ook een erg fantastisch persoon offline!

clintonpoems

Ik heb een zwak voor het geschreven woord en net daarom voor mij enorm inspirerend.

saskiathewicked

Eén van de weinige uit de PR-sector waarnaar ik opkijk. Ze is de nuchterheid zelve en super real. Haar feed is ook erg fijn om even door te scrollen. Geen promopraat maar net ontzettend boeiend en eclectisch!

Volg justetara op Instagram

Jennifer is de founder van The Goal Getter, de feel good lifestyle website van België. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit.