(WERK)LEVEN,  GOAL GETTERS

Hoe blijf ik gemotiveerd?

6 succesvolle vrouwen delen hun geheim!

Heb je een dipje of wil je een extra motivatieboost? Ha, it’s your lucky day want hier vertellen 6 ontzettend gepassioneerde vrouwen waarom ze elke dag gemotiveerd blijven. Stuk voor stuk vrouwen die het verschil maken.

Britt – ook wel bekend als The Sustainable Marketeer, helpt duurzame ondernemers door een netwerk te creëren met kennis en support als centrale aandachtspunten.

Barbara – is altijd on the go. Als ze niet aan het werk is in het onderwijs dan is ze bezig met haar webshop Beautywiseshop.

Mijn geheim is mijn “klavertje vier” oftewel mijn 2 zonen en 2 dochters die mij 2 jaar geleden hebben uitgedaagd om mijn passie te volgen. Laten we eerlijk zijn, het is loodzwaar. Het voorbije weekend heb ik doorgewerkt op mijn bureau en de strijk is helaas niet vanzelf in de kast gevlogen. Maar zoals mijn kinderen zeggen: “Als het makkelijk was, dan zou iedereen het doen.”

De kinderen springen in waar ze kunnen. Gisteren heeft mijn man de rijles van mijn oudste dochter gecombineerd met het wegbrengen van pakjes voor de webshop. De jongste dochter heeft helpen pakjes inpakken, mijn jongste zoon heeft dozen geplooid en de oudste heeft een betalingsprobleem op de website opgelost. Om halfnegen in de avond — toen er nog licht genoeg was – hebben mijn man en ik een hele reeks foto’s gemaakt die we kunnen gebruiken voor de sociale media van de webshop. Teamwork makes the dream work!

Maar ons grootste geheim is eigenlijk heel simpel. Zo vieren we alle overwinningen samen als gezin. Elke nieuwe winkel die erbij komt, hoe klein of hoe groot het account ook is, is een reden om elkaar te verwennen. Een andere belangrijke tip: ik heb geleerd dat hints geven om te helpen, niet helpt. Vlakaf vragen of ze me kunnen helpen met dit of dat, werkt als een tierelier (lacht).

Assia, Hafsa & Latifa van Baya Collective – organiseren een paar keer per jaar als sterke community inspirerende events die helemaal in het thema van ondernemerschap, kunst en empowerment zijn.

Assia

Hafsa 

Latifa

Lynn – ken je misschien als The Ambitious Brune op Instagram. Deze onderneemster pur sang heeft niet alleen gouden tips wanneer het gaat over ondernemerschap, ze stelt ook fantastische office looks samen. Alles voor dat extra beetje power!

Ik denk dat ik mijn motivatie vind in een eigenschap die op het eerste gezicht niet zo positief lijkt. Ik heb een zekere dosis koppigheid. Ik zou nog liever 100 keer falen, dan te moeten toegeven dat iets niet lukt. Als iemand me zegt dat lukt je niet of dat mag je niet doen, krijg ik net goesting om tegendraads te doen. 

Dat in combinatie met portie doorzettingsvermogen, discipline en fierheid zorgt er voor dat ik blijf knallen. Natuurlijk is er ook de passie. Ik doe enkel dingen waar ik 100% achter sta of die mij hogerop kunnen brengen. Ook hou ik van de (kleine) overwinningen. Elke keer opnieuw als ik iets realiseer, ben ik oprecht trots. Het geeft me zoveel energie waardoor die tegenslagen – die er natuurlijk ook bij horen – direct vergeten zijn. 

Mijn geheime mix om gemotiveerd te blijven is bij deze dus een portie koppigheid, doorzettingsvermogen en passie! 

Wil je meer artikels zoals deze op The Goal Getter? Laat het ons hier weten. Zo weten we wat jou inspireert  <3. 

Credits eerste beeld: Pinterest

Jennifer - people call her Jenny - is de founding mum van The Goal Getter, de feel good lifestyle website van België. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Vaak op zoek naar een eenvoudig maar pittig (plantaardig) recept. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze mét plezier de hipste restaurants uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *