FEEL GOOD FOOD,  GEZOND(ER) LEVEN,  GOAL GETTERS

The Holy Berry: 100% genieten van biologische açai bessenpulp

Spice up your food game!

Het Belgische initiatief The Holy Berry is helemaal klaar om iedereen te charmeren met 100% biologische, vegan, glutenvrij, non-gmo en diepgevroren açai bessenpulp.

Over The Holy Berry
The Holy Berry is een Belgische start-up, opgericht in 2017 door Margaux Bonte en haar echtgenoot Stephen De Rycke. Tijdens hun 6 maand lange verblijf in Australië ontdekten ze aan de levende lijve de effecten van supergoods en in het bijzonder van açai op hun lichaam. Eens terug in België besloten ze een eigen bedrijf op te starten met açai en andere ‘Rainforest Goodness’ in de hoofdrol. Samen zijn ze op zoek gegaan naar de meest kwalitatieve, zuiverste en eerlijke producten, een queeste die hen naar Brazilië heeft geleid. In samenwerking met de lokale bevolking en met respect voor de natuur produceert The Holy Berry superfoods.

Genieten zonder schuldgevoel  

Nicecreams zijn artisanale, vegan en biologische ijsjes. Helemaal bereid met de meest voedzame ingrediënten. Dit guilt-free dessertje is gemaakt zonder geraffineerde suikers, bewaarmiddelen of andere artificiële toevoegingen.
Frozen Superfruit Packs zijn multi-inzetbare en diepgevroren zakjes van 100 gram. Gebruik  het puur verwerkte vruchtenpulp als ontbijt, snack of dessert. Er zijn 4 soorten: Organic Pitaya “Deep Pink” (diepgevroren pure pitaya pulp), Passion Fruit “Smooth & Seedless” (diepgevroren pure passievrucht pulp zonder pitjes), Organic Açai “Traditional Blend” (diepgevoren pure açai pulp met rauw biologisch rietsap en een kleine portie biologische guaranasap) en Organic Açai “Special Grade” (diepgevroren pure açai pulp).

DO IT YOURSELF

Açai havermout bowl
  • ½ pakje the Holy berry Açai – Special Grade, gesmolten
  • 70 g havermout
  • 1 eetlepel honing of agave
  • ½ banaan, vers
  • 1 eetlepel, notenpasta
  • 100 ml (plantaardige) melk
  • snuifje kaneel
Verwarm alles samen tot een zachte massa maar please, kook dit heerlijk mengsel niet. Werk af met nootjes, zaden en stukjes appel.
Zin om het allemaal zelf eens te ontdekken? The Holy Berry kan je verkrijgen in 30 horecazaken en winkels. Geen natuurwinkel in de buurt? Via de webshop kan je hun gezonde alternatieven kopen. Na bestelling worden deze diepgevroren aan huis geleverd op een vooraf afgesproken leveringsdag.

Volg The Holy Berry via Facebook of Instagram

Foto’s: Studio Flashback

Jennifer is de founder van The Goal Getter, de feel good lifestyle website van België. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit.