(WERK)LEVEN

Een persoonlijke selectie aan boeken dankzij Bookhunter!

Dé personal bookshopper voor een ontspannend moment.

Je wilt een nieuw boek maar na hopeloze zoeksessies weet je écht niet meer wat de volgende titel zal worden. Het overaanbod doet je enorm twijfelen. Bookhunter to the rescue! Bookhunter is een gloednieuw concept dat overzicht creëert zodat jij mustreads en andere onbekendere boeken op een originelere manier leert kennen.

Bookhunter gaat op zoek naar leesvoer dat helemaal jouw ding is. Zie het een beetje als een personal bookshopper. Elke maand krijg je drie titels voorgeschoteld op basis van je lezersprofiel. Wil je helemaal verrast worden? Ga dan voor een ‘blind date boek, een voorlopig onzichtbaar exemplaar, wachtend op die perfecte match! 

Hoe werkt het precies?

1. Kies een boekenabonnement en vul de lezersfiche in

2. Selecteer een boek of een blind date uit de verschillende opties die Bookhunter voor jou heeft opgesteld

3. Niet veel later geniet jij van een geweldig boek, helemaal naar jouw smaak!

The Goal Getter test Bookhunter!

The Goal Getter oprichtster en selectieve boekenwurm Jennifer probeert het Bookhunter abonnement voor je uit. Haar verwachtingen? “Ik verwacht een boek op mijn deurmat te vinden dat me meteen op sleeptouw neemt. Eentje dat ik zou aanraden aan vriendinnen. Zelf vind ik Bookhunter een origineel cadeautje voor de boekenliefhebber in de framily. Dus als je nog inspiratieloos bent… *wink wink*.”

Volg Bookhunter via Instagram of Facebook

Foto’s: Bookhunter

Jennifer - people call her Jenny - is de founding mum van The Goal Getter, de feel good lifestyle website van België. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Vaak op zoek naar een eenvoudig maar pittig (plantaardig) recept. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze mét plezier de hipste restaurants uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *