kerstkaart tadaaz jitske peter van de veire
BODY POSITIVITY

SPOTTED: De warmste kerstkaarten van allemaal (+WINACTIE)

Het leukste alternatief voor de doodgewone kerstkaart!

Kerstmis wordt dit jaar nog gezelliger en warmer met de kerstkaartjes van Tadaaz in samenwerking met Peter en Jitske Van de Veire. Het resultaat zijn vijf grappige kerstkaarten die iedereen (écht iedereen!) aanspreken. Belangrijke thema’s zoals body positivity en LGBTQA+ krijgen er een mooie rol maar ook dog en cat moms. Yes, wij zijn fan!
Het powerduo Peter en Jitske brainstormden samen over verschillende ideeën. Jitske tekende de ontwerpen van de kaartjes met de hand en Peter nam de tekst voor zijn rekening. Het resultaat is het leukste alternatief voor de doodgewone kerstkaart. Wil je het nog origineler? Ja, dat kan! De kaartjes omarmen niet alleen superfijne thema’s die wij hier bij The Goal Getter erg belangrijk vinden, je kan ze ook personaliseren! Voeg een foto toe van je allersnoezigste viervoeter of pimp elk kaartje met een stickervel vol emoji’s en kerstaccessoires. The choice is yours baby.
Wil je graag dit kerstkaartje versieren maar weet je niet wat je moet schrijven? Hou de kleine paniekaanval achterwege, Peter en Jitske helpen jou op maandag 9 december om 19 uur live op de Facebookpagina van Tadaaz. Je kan je vraag op voorhand al insturen via deze blogpagina. Doe je het liever allemaal iets spontaner? Dan stel je die vraag natuurlijk helemaal live aan Peter en Jitske op 9 december.
Oh, voor we het vergeten… we mogen één lieve volger verwennen met een pakketje van deze Peter & Jitske Van de Veire kerstkaartjes. Wat je allemaal hiervoor moet doen, ontdek je op onze Instagrampagina.

Jennifer - people call her Jenny - is de founding mum van The Goal Getter, de feel good lifestyle website van België. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Vaak op zoek naar een eenvoudig maar pittig (plantaardig) recept. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit.