The Holy Berry: 100% genieten van biologische açai bessenpulp

Spice up your food game!

Het Belgische initiatief The Holy Berry is helemaal klaar om iedereen te charmeren met 100% biologische, vegan, glutenvrij, non-gmo en diepgevroren açai bessenpulp.

Over The Holy Berry
The Holy Berry is een Belgische start-up, opgericht in 2017 door Margaux Bonte en haar echtgenoot Stephen De Rycke. Tijdens hun 6 maand lange verblijf in Australië ontdekten ze aan de levende lijve de effecten van supergoods en in het bijzonder van açai op hun lichaam. Eens terug in België besloten ze een eigen bedrijf op te starten met açai en andere ‘Rainforest Goodness’ in de hoofdrol. Samen zijn ze op zoek gegaan naar de meest kwalitatieve, zuiverste en eerlijke producten, een queeste die hen naar Brazilië heeft geleid. In samenwerking met de lokale bevolking en met respect voor de natuur produceert The Holy Berry superfoods.

3 x nieuwe ready to mix açai bowls, eindeloos veel variatie

Belgische açai pionier Holy Berry lanceert drie nieuwe ready-to-mix açai bowls op basis van de ultra gezonde paarse bes; pure açai, açai-mango-framboos en açai-banaan-blauwe bes. Het nieuwe gamma zit in een nieuwe verpakking en de Açai pulp is nu tot handige bolletjes verwerkt die gemakkelijk mixen met andere ingrediënten. Het merk zal ook op grotere schaal bechikbaar zijn. Zoek je favoriet Holy Berry mixen in de diepvriesgangen van de grote Delhaize bij jou in de buurt.

Nu de winter voor de deur staat, is het bovendien belangrijker dan ooit om je lichaam dagelijks te ondersteunen met voldoende gezonde vitamines.

Waarom ze die verandering hebben gemaakt? Een logische ontwikkeling, zegt Margaux van Holy Berry : “Tijdens de lockdown stond onze inbox roodgloeiend van klanten die hun gezonde açai bowl thuis wilden maken. Onze retail sales groeiden die paar maanden met meer dan 100%. Het werd dus tijd om onze producten op grotere schaal beschikbaar te maken. Nu de winter voor de deur staat, is het bovendien belangrijker dan ooit om je lichaam dagelijks te ondersteunen met voldoende gezonde vitamines.”

RECEPT

Açaï bowl met appel-caramel

Ingrediënten
  • 1 zakje açai mix banaan blauwe bes (150g)
  • 2 + 1 el plantaardige yoghurt (bv kokosyoghurt)
  • 1/2 appeltje, in blokjes gesneden
  • ¼ kl gemalen kaneel
  • 1 el ahorn siroop
  • 1 el amandelboter
  • 1 el granola 
  • Klontje kokosboter of olijfolie
  • Een beetje cacoa nibs
Hoe maak je het?
1. Stoof de blokjes appel met de kaneel aan in wat kokosolie op medium-hoog vuur tot ze karameliseren en zachter worden maar nog wat beet behouden, ongeveer 5 minuten. Voeg eventueel enkele druppels water toe om te zorgen dat ze niet aanbakken. Roer op het eind om met de ahornsiroop en zet aan de kant.
2. Neem de Holy Berry açai mix en blend met 2 el plantaardige yoghurt tot je een smeuïge massa verkrijgt.
3. Giet de açai mix in een mooi kommetje, maak de bovenkant wat glad met de achterkant van je lepel en decoreer: eerst de yoghurt, nadien de appeltjes met de ahornsiroop en daarna de amandelboter. Werk af met granola en cacao nibs. Strooi er nog wat extra kaneel over om de bowl voor de finishin touch. Bon appétit!
Zin om het allemaal zelf eens te ontdekken? Via de webshop van The Holy Berry koop je deze lekkere, gezonde alternatieven.

Volg The Holy Berry via Facebook of Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen