The Goal Getter wordt 1 jaar!

Lees hier de feestelijke brief van founding mum Jennifer

feel good februari

Hi you!
Dag 2845 van januari zit er eindelijk op. Ben ik de enige die de maand januari eeuwig lang vind lijken? Volgens de vele memes op Instagram duidelijk niet. 
Een jaar geleden leek de maand januari een stukje korter te zijn. Elke dag werkte ik aan een nieuwe website. De ene dag verwerkte ik artikels, de andere dag sleutelde ik aan de menubalk. Nog een andere dag sukkelde ik met iets ongelofelijk eenvoudig. Iets dat een IT-nerd lachwekkend zou vinden maar dat was helemaal niet erg. 
Ik vroeg mijn liefste vriendinnen naar hun mening:
Wat lees je graag? 
Vind je dit logo goed?
Is de naam The Goal Getter vlot genoeg?
Op 15 februari vond ik dat de twijfels een ander plekje mochten zoeken en liet ik iedereen weten dat The Goal Getter mijn nieuwe online baby was. 
Eén jaar later betekent dat
bijna 5000 bezoekers
90 artikels
880 Instagramvolgers
349 Facebookvolgers
31 die-hard nieuwsbrieflezers (jij dus)
14 redacteurs met Marijne als onze eerste permanente content creator
THANK YOU!
Ik maak dan ook van deze gelegenheid gebruik om een vaak voorkomende vraag te beantwoorden.
Of ik van The Goal Getter een business wil maken.
Nope.
Voorlopig nog niet.
Ik heb een fulltime job en geef ik graag tijd aan mijn vrienden, familie en Netflix*. The Goal Getter is een passieproject dat ik nog alle ruimte wil geven om te groeien. Het is te puberaal jong om het groter te maken en wie weet wil ik dat op het einde van de rit misschien helemaal niet. 
Dit jaar wil ik met The Goal Getter op een andere manier groeien. Een eerste offline event organiseren bijvoorbeeld. Dat zou leuk zijn. Iemand die ons content team komt vervoegen. Dat dat zou ook heel leuk zijn. Het zijn losse doelen die dit jaar misschien een concretere vorm krijgen. Iets wat wel al zeker is? Dat jullie als lezers deze maand worden verwend! Met inspirerende interviews. Met winacties die ik stiekem zelf zou willen winnen; denk maar aan een workshop of infosessie met Alessia, een nagelverzorgingsessie door de allerbeste en liefste Lauren Bracke en een powergeschenk van Femmenation. Dat samen met heel veel dankjewels voor dit eerste bloeiende jaar. 

Heel veel liefs

Jennifer

The Goal Getter’s founding mum
* neem dat laatste alsjeblieft niet serieus

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen