Lore Van Keer: van interieurarchitectuur naar een atypisch juwelenlabel

Minimalistisch, handgemaakt én Belgisch

Lore Van Keer startte als interieurarchitecte en concentreerde ze zich toen al op product design. Die focus bleek de voedingsbodem voor haar minimalistisch juwelenmerk ‘Lore Van Keer’. Haar liefde voor design en architectuur bleef tijdens die verandering erg belangrijk. Meer zelfs, het bleek een primaire inspiratiebron voor het merk te zijn. Ondertussen is Lore Van Keer een vaste waarde wanneer we het hebben over duurzame, Belgische labels. 

Vrouwelijk, subtiel en toch een hoekje af

Met technisch verfijnde creaties in 925 sterling zilver of 18 karaats (wit) goud ontwikkelt Lore haar eigen minimalistische collecties. Ze tast grenzen af en is erg gefascineerd door imperfectie. Zo mag en kan het om twee verschillende oorbellen te dragen, graag zelfs! Elk juweel is een ethische keuze, handgemaakt en het resultaat van pure creatieve expressie. Lore Van Keer is een merk voor goal getters die een voorkeur hebben voor strakke, luxueuze sieraden.

Totally made in Belgium

Een Belgisch team van hooggekwalificeerde goudsmeden neemt de tijd om elk exemplaar in het atelier van Lore te maken en perfectioneren. Met een Lore Van Keer ben je daarom zeker dat je de Belgische stielmannen (en vrouwen!) steunt.

Ontdek hier haar Instagrampagina, webshop, winkel in Antwerpen of Wolvertem

Foto’s: Lore Van Keer

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen