Laurence Vandenborre: ethisch verantwoorde juwelen vol van liefde

Van zelfgemaakte sieraden met Swarovski parels tot een eigen merk.
Amper 14 jaar was Laurence Vandenborre toen ze haar zelfgemaakte sieraden met Swarovskiparels verkocht. De droom om ooit eigen juwelencollectie op de markt te brengen was toen al een ding. In 2019 was het eindelijk for real! Hoog tijd om deze getalenteerde twintiger en haar allereerste collectie beter te leren kennen.
De eerste collectie van Laurence Vandenborre is meteen eentje met een sterke visie. Zo is elk juweel een origineel ontwerp dat elke vrouw elke dag kan dragen om zo een glanzende weerspiegeling van haar persoonlijke stijl te hebben.
De verfijnde en dynamische juwelen van Laurence zijn het resultaat van haar creatieve kijk op kleuren, vormen en texturen. Geen verrassing dat haar creaties een brede doelgroep aanspreken. Haar grote fascinatie voor diamanten, saffieren, toermalijnen en opalen is de reden waarom Laurence deze stenen onder de aandacht brengen en toegankelijk wil maken voor iedereen. De grote reden waarom deze powervrouw haar collectie van hoge kwaliteit toegankelijk maakt voor verschillende budgetten.
Alle juwelen van Laurence Vandenborre zijn gemaakt van 18-karaats goud en met de handgemaakt in een atelier in Italië. Dat is niet het enige want de stenen die Laurence gebruikt worden ook ethisch geanalyseerd en geselecteerd. Inderdaad, een duurzame aanpak die we hier bij The Goal Getter waarderen!
Ik hou van het idee dat elke vrouw haar eigen sieraden kan kopen en dat stukken van generatie op generatie worden doorgegeven.
Laurence
Haar collectie herken je meteen door de emoties, herinneringen, passie en liefde die met de juwelen samengaan. Daarom geeft ze dit nog graag mee: “Ik hou van het idee dat elke vrouw haar eigen sieraden kan kopen en dat stukken van generatie op generatie worden doorgegeven.”

Volg Laurence Vandenborre via Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen