#InstaInspiratie: Tine Slegers

#selflove #makeup #hoogsensitief

In #InstaInspiratie geven we onze favoriete Instagramaccounts time to shine. Telkens gaat het over inspirerende profielen dat hun passies delen met hun volgers en ontzettend oprecht zijn in het (soms neppe) Instragramwereldje.

Toen iedereen al een smartphone had, duurde het nog zeker twee of drie jaar vooraleer ik er eentje kocht. Als er één app was die ik graag wilde uittesten, dan was het wel Instagram. In mijn vrije tijd was ik regelmatig bezig met fotografie, dus zo’n app leek me echt fantastisch. Instagram was dan ook de eerste die ik downloadde (lacht). Eigenlijk kan je zeggen dat de liefde voor Instagram vanaf dat prille moment is begonnen.

Een mooie feed = voldoening

Ik was tot een half jaar geleden niet echt bezig met de look & feel van mijn Instagramfeed. Sinds kort probeer ik mijn foto’s zo te bewerken zodat ze altijd mooi bij elkaar passen. I know, heel veel mensen zullen het misschien niet begrijpen, maar het geeft me voldoening! Het past ook helemaal bij wie ik ben als persoon. En ik kan ook niet liegen, het werkt echt! Ik ben ontzettend gegroeid op Instagram.

Een slechte dag durf ik met mijn volgers te delen maar lang niet alles uit mijn privéleven.

Tine Slegers

Geen samenwerkingen, wel veel <3

Samenwerkingen behoren voor mij niet tot één van de redenen waarom ik de weg richting Instagram heb gevonden. Ik vind het al erg leuk om de reacties van mijn volgers te zien en om met hen interactie te hebben. Vaak krijg ik veel respons op mijn Instagram Stories als mijn honden een gastrol spelen. Dit vind ik zo grappig, want vaak heb ik het gevoel dat ik mensen met deze soort verhalen verveel (lacht). Het grootste compliment? Dat is wanneer er gezegd wordt dat ik écht ben of wanneer iemand mijn Instagram deelt als “volgtip”.

Tine’s favorieten

Drinkingteawithme

Estée is een inspiratie op verschillende gebieden. Ze heeft prachtige foto’s, maakt de mooiste flatlays, maar is vooral eerlijk en oprecht over alles wat met mental health te maken heeft. Daarnaast is ze ook ontzettend creatief en post ze dagelijks een interessante poll op haar Instagram Stories

Noelleandfox

Over een stijlicoon gesproken! In haar kleerkast zou ik wel eens willen rondneuzen. Dan nog te bedenken dat ze veel van haar kledij tweedehands koopt, maakt het extra bewonderenswaardig.

Clairelucia

Een Nederlandse Youtuber die momenteel in New York zit. Niet alleen is haar kledingstijl geweldig, ze is daarnaast nog ontzettend grappig. Ik raad je dan ook aan om haar vlogs zeker eens te kijken, want je zal snel verliefd worden op haar persoonlijkheid.

Waarom is The Goal Getter fan van @tineslegerss?

Tine is altijd zo oprecht. Zo deelt ze haar twijfels maar ook mooie en zelfzekere momenten met haar volgers. Voor ons is het dan ook geen verrassing dat haar Instagrampagina een grote groei kent. PS: haar make-up is ook altijd on fleek!

Volg tineslegerss op Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen