Founding mum Jennifer over haar inspiratiebronnen

“De beste ideeën komen meestal na een natuurwandeling.”

Hoe laat jij je inspireren? En wie geeft je extra inspiratie? We vroegen het aan Jennifer en Marijne, twee derde van het The Goal Getter team. Beide praten ze over inspiratie en de persoonlijke impact daarvan. Vandaag is het de beurt aan Jennifer, onze founding mum!

Hoe laat jij je inspireren?
Ik heb zowel de stad als natuur nodig voor inspiratie. Wel moet ik eerlijk toegeven dat tegenwoordig de beste ideeën voorlopig na een natuurwandeling komen. Ik wandel dan zonder plan met een podcast in de oren. Podcasts zijn voor mij een manier om nieuwe gewoontes aan te leren of om positiever en realistischer mijn leven aan te pakken. Het lijkt heel zweverig maar met een paar kleine, nieuwe life hacks zijn kutdagen behoorlijk minder kut en dan ben ik wel blij met zo’n tips uit podcasts! Verder werkt Pinterest nog altijd zeer goed voor mij, zeker wanneer het over beelden of interieur gaat. Verder is Instagram een grote bron vol inspiratie voor nieuwe interviews of samenwerkingen voor The Goal Getter.
Welke inspirerende personen zullen volgens jou nog een groter podium krijgen?
Ik hoop oprecht dat we meer en meer gaan evolueren naar een diverse groep krachtige personen, elk met hun expertise. Mensen die een klankbord kunnen vormen voor meningen die nog veel te weinig worden gehoord. Ik denk dan spontaan aan mensen zoals Hanan Challouki , Myriem van Me Art, Morgane Gielen met No Babes Official, Dalilla Hermans en oh de lijst zou zo nog kunnen worden aangevuld. Wat een geluk hebben wij met zo’n talenten, ik vergeet sowieso nog mensen die het verdienen om vernoemd te worden. Sorry about that!
Wie zijn je grootste inspiratiebronnen wanneer het gaat over…
ETEN
Voor mijn dichte omgeving geen verrassing maar ik ben een grote fan van Karolien Olaerts, ook wel bekend als Karola’s Kitchen. Met haar wetenschappelijke achtergrond en ongelofelijk eerlijke tips ontdek je zoveel extra kennis over voeding, echt boeiend!
BEWEGEN
Voor corona in het land was, had ik een goede ritme opgebouwd na jaren strugglen met beweging en sportte ik zeer regelmatig. Corona zette mijn persoonlijke routine wat op zijn kop maar gelukkig was er toen Laurence van Plant Tribe. Haar yogasessies deden me terugdenken aan mijn favoriete yogalessen.
Op een lieve, motiverende manier ontdek je via haar lessen je grenzen en rol je die yogamat na een halfuurtje op met een goed gevoel. Binnenkort sport ik weer regelmatig (écht waar) en dan integreer ik sowieso wat lessen van Laurence erbij.
CREATIEF ZIJN
Voor het creatieve gedeelte ga ik wat internationaler. Ik volg Kate Spiers al jaren. Ze doet me dromen van een gezellig interieur en een kledingkast vol fleurige jurken. Ik heb meteen zin om kamers te restylen nadat ze weer eens zo’n goede voor en na foto post. Ook charmeert ze mij meteen door haar keuze van beelden.
De Australische Jasmine Dowling kreeg ik jaren geleden getipt door Merel Baeten, mijn persoonlijke mentor sinds ik ben beginnen schrijven op het wereldwijde web. Merel inspireert mij ontzettend met haar DIY projecten en kennis over interieur. Zij voelt op haar beurt de creatieve bui hangen door Jasmine Dowling. En terecht. Jasmine is een creatieveling pur sang en heeft misschien wel het allermooiste Instagramaccount dat ik ken. Tegenwoordig deelt ze ook vaak beelden waar ze schildert en boetseert, I love it.
ONDERNEMEN
Wanneer het over ondernemen gaat, denk ik meteen aan Bossy. Ik ben fan van de aanpak van Dorien en haar team. Zo’n eerlijke, sterke verhalen. Elke keer opnieuw vinden ze de geknipte personen. Ik hoop binnenkort eens een event van Bossy mee te pikken, want aan inspiratie zal op die dag zeker geen gebrek zijn.

Volg Jennifer via Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen