De gelukmakers van… founder Jennifer

“Als ik me goed voel bij mensen ben ik een open boek.”

In de gelukmakers duiken we dieper in hetgeen wat die ene goal getter zo diep gelukkig maakt. Wat gelukmakers zijn, is voor iedereen anders. Net daarom is het zo boeiend om te achterhalen wat iemand anders goed doet voelen. Onze missie met gelukmakers? Jou laten ontdekken wat je oprecht gelukkig maakt met de gelukmakers van anderen als inspiratie.

Eten

Ik ben verliefd op eten! Lekker eten is meteen een ware mood booster voor mij en een mood killer als het écht niet lekker is. Dat laatste geval wil je echt niet te veel meemaken met mij in de buurt (lacht). Het liefste eet ik Italiaans, vegetarisch/vegan of Libanees. Als ik zin heb, bak ik ook graag vegan bananenbrood of kaneelrollen. Ik kan dan ook echt een geluksdansje doen als mensen mijn eten lekker vinden. Eén van de tofste gevoelens ooit.

Podcasts

Tijdens een traject over persoonlijke ontwikkelijk is het duidelijk naar voren gekomen dat ik graag bijleer. Geen wonder dat de meeste van mijn lievelingspodcasts iets van dat informatieve karakter in zich hebben. Het liefste luister ik naar podcasts die interviews bevatten of thema’s zoals zelfgroei en mindset bespreken. Mijn favoriete podcasts zijn The Yoga Lab, Goesting, The Mindset Dietitian, by Nouchka, Delicious Ways to Feel Better en Elke Dag Vakantie. Op mijn to listen lijstje staan er nog podcasts over planten en body positivity.

Tijdens de zomer ben ik écht in mijn flow. Dan heb ik heel veel plannetjes en ideeën.

De zon

Net zoals veel mensen ben ik een compleet ander persoon tijdens zonnige dagen. Veel gelukkiger en zorgelozer. Misschien heeft het ook wel te maken dat ik in de zomer ben geboren (lacht). Tijdens de zomer ben ik écht in mijn flow. Dan heb ik heel veel plannetjes en ideeën. In de winter val ik een beetje stil, doe ik nog meer aan reflecteren en trek ik me bewust een beetje terug van (sociale) drukte. De combinatie van beide vind ik waardevol. Maar als ik toch moet kiezen, ga ik resoluut voor de lente en zomer!

Creativiteit

Als kind was ik altijd graag creatief bezig. Schilderen, knutselen, tekenen… ik bloeide helemaal open als ik zo’n dingen mocht doen. Eens in het middelbaar verloor ik bijna alle contact met mijn stukje creativiteit. Sinds mijn burn-out geef ik mijn innerlijke kind opnieuw veel aandacht en plan ik bijvoorbeeld creatieve momenten actief in. Momenteel hou ik me vooral bezig met klei als kleigelukkig, dat voorlopig resultaat vind je hier.

De buitenwereld laat je het gevoel geven dat je altijd met iedereen moet afspreken maar zelf heb ik daar niet zo erg veel nood aan.

Mijn liefste inner circle

Als ik me goed voel bij mensen ben ik een open boek. Hoewel de wereld gevuld is met heel veel leuke mensen zijn er weinig mensen die veel weten over mij. Die noem ik “mijn inner circle”. Sommige personen zie ik om de twee weken, andere een paar keer per jaar. Met de meeste stuur ik wel vaak berichtjes op Whatsapp of dat probeer ik toch. Voor mij bepaalt het veelvoud aan afspraken of berichtjes de kwaliteit van een vriendschap niet, wel de inhoud en diepte van dat alles. Het heeft lang geduurd vooraleer ik zelf rust vond in die uitspraak hoewel het erg goed bij mijn persoonlijkheid past. De buitenwereld laat je het gevoel geven dat je altijd met iedereen moet afspreken maar zelf heb ik daar niet zo erg veel nood aan. Als ik dan eens met vriendinnen afspreek, gaat mijn tijd volledig naar hen. De grote redenen waarom ik zo weinig foto’s met mijn vriendinnen heb, is net dankzij die volle focus op het gezelschap (lacht).

Volg Jennifer via Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen