Adaptogenen: wellness voor je lichaam

Natural food chef Josefien Smet lanceerde met Golden Hour zelf een wellness brand
We worden allemaal geconfronteerd met het belang van fysieke en emotionele gezondheid. In deze periode voelt het alsof het enige wat we kunnen controleren de band met onszelf is. De juiste timing dus om een lijn voedingssupplementen te lanceren die goed zijn voor het immuunsysteem én voor je mood. Daarom lanceert wellness chef Josefien Smet also known as @yosogreen haar eigen merk, namelijk Golden Hour.

The power of powder

In deze haastige wereld is het bijna rebels om stil te staan. Golden Hour is jouw daily reminder om een moment van rust voor jezelf te nemen. Josefien richtte dit wellness merk op met het doel producten te creëren die als het een verlenging zijn van je persoonlijke verzorging. Ze gelooft in recepten en rituelen met de power of powder van adaptogenen en medicinale kruiden.
Adaptogenen zijn een groep van medicinale superfoods die je lichaam en geest kunnen helpen bij het verwerken en aanvechten van stress. Golden Hour start met een lijn van adaptogenen wellness-extracten zoals ashwagandha, astragalus, maca of reishi. Samengesteld om toe te voegen aan je dagelijkse zelfzorgrituelen zoals aan je koffie, thee, smoothie of je ontbijtgranen. Lower your stress & raise your vibes!

In deze haastige wereld is het bijna rebels om stil te staan

Josefien
Golden Hour staat voor verschillende momenten van de dag: net voor zonsopgang en net voor zonsondergang – wanneer Josefien het belangrijk vindt om een pauze voor jezelf te nemen. Voeg Golden Hour toe aan je dagdagelijkse rituelen én dranken om tot rust te komen, je op te laden, of je energie een boost te geven. Naast het op de markt brengen van adaptogenen van topkwaliteit wil Josefien een realistisch beeld brengen van wellness. Je hoeft het niet allemaal voor elkaar te hebben. Ze wil haar volgers inspireren om één uurtje per dag voor jezelf te nemen, treat yourself!

Golden Hour staat voor verschillende momenten van de dag: net voor zonsopgang en net voor zonsondergang – wanneer ik het belangrijk vind om een pauze voor jezelf te nemen.

Josefien
Golden Hour zijn adaptogenen wellness-extracten, 100% puur, geen fillers, geen fluff. Duurzaam geproduceerd, Belgisch en altijd biologisch!

Recept – havermout met appel, kaneel en astragalus

Volg Golden Hour via Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen