#InstaInspiratie: On a healthy adventure

#healthy #sportyspice #dietiste

In #InstaInspiratie geven we onze favoriete Instagramaccounts time to shine. Telkens gaat het in #InstaInspiratie over inspirerende personen die hun passies delen en ontzettend oprecht zijn in het (soms neppe) Instragramwereldje. Vandaag is het aan de beurt aan de sportieve Carolien van onahealthyadventure.

Er is enorm veel informatie over gezonde voeding te vinden maar is het moeilijk om te weten wat correcte informatie is en wat niet. Daarom besloot ik mijn blog ‘On a Healthy Adventure’ te starten: een online plekje waar ik alle tips & tricks voor een gezonde levensstijl kan delen. Mijn Instagram is het verlengde ervan. Daar is er veel meer achter de schermen te volgen met persoonlijke updates: favoriete lunchplekjes, toffe sportevents, interessante nieuwigheden,…

Food styling <3

Ik hecht het laatste jaar veel meer aandacht aan food styling en food photography. Op Pinterest doe ik dan inspiratie op om mijn gerechtjes mooi op beeld vast te leggen. Regelmatig krijg ik ook suggesties voor recepten en dat is altijd een leuke aanzet voor een nieuwe post.
Ik ben selectief in wat ik deel en ik probeer bewuster meer offline te genieten. Als ik op uitstap ben met vrienden, zal er vaak niets over verschijnen. Op vakantie deel ik meestal één foto en enkele stories maar het zal het zeker geen uitgebreid vakantieverslag worden. Dat zijn de momenten waar ik mijn gsm niet vaak bovenhaal en weinig met social media bezig ben.

Gezinnen coachen? Eén van de leukste ervaringen!

Er zijn zoveel toffe momenten geweest dankzij Instagram. Ik heb leuke mensen leren kennen en vrienden gemaakt via het platform. Dankzij Instagram heb ik ook heel wat mooie kansen gekregen. Zo werd ik ingeschakeld voor een campagne waarbij ik 3 gezinnen richting gezondere eet- en leefgewoonten coachte. Dat was een mooie samensmelting van mijn blogger en professioneel leven als diëtiste.

De favorieten van Carolien

@rachaelsgoodeats

@shutthekaleup

@leefromamerica

Volg onahealthyadventure op Instagram

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen