4 tips voor bloemen in huis

De boel opfleuren? Dat doe je zo!

Wil je het vrolijke effect in huis nog wat uitbreiden? Doe dat dan met een boeket bloemen. Van klassiek tot atypische combinaties: deze interieurinjectie is eentje waarvan je geen spijt zal hebben.  

Nooit meer een verloren hoekje

Heb je een kaal plekje in huis? Vul het met bloemen! Tegenwoordig hebben de meeste boeketten 7 dagen vaasgarantie en daarom ook voor een deel hun twijfelende, tijdelijke karakter verloren. Een levendige sfeer in huis krijg je zomaar bij!

Beken kleur

Over smaak valt niet te twisten. Dat hoeft ook niet want tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten boeketten. Kleurrijk of eerder naturelle tinten? Een hip veldbloemenboeket of liever toch iets klassiek? You name it, they have it.

Meer zielen, meer vreugd

‘But I always say, one’s company, two’s a crowd, and three’s a party’, zei Andy Warhol ooit. De man had het waarschijnlijk niet over een boeket bloemen maar toch trekken we de lijn graag hier door. Je zal zien; met wat extra, persoonlijke spulletjes op hetzelfde tafeltje – zoals een kaars van Me&Mats bijvoorbeeld – is een geslaagde, fleurige look een feit.

Bedankt voor die droogbloemen

Geef je bloemen een tweede leven door ze te drogen. Maak er een droogboeketje van of kader de mooiste droogbloem in. Interieurtrends die niet alleen Pinterest maar ook The Goal Getter kunnen bekoren.

Zelf eens proberen? Bestel de leukste boeketjes hier!

PS: voor dit artikel kregen we producten opgestuurd. No worries, in het geval van een samenwerking kiezen we alleen voor merken die passen binnen het verhaal van The Goal Getter. Gekregen of niet!

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen