Het laatste woord: profetisch brainstromen

Met deze warme woorden start onze founding mum Jennifer de maand augustus
In het laatste woord geven we het laatste woord aan onze founding mum Jennifer. Met warme woorden sluit ze afgelopen maand af, om dan met veel enthousiasme aan een nieuw te beginnen. Wat staat er volgende maand voor The Goal Getter op de planning? Wat zijn de gedachtegangen op dit moment? Je leest het eerst in onze nieuwsbrief, maar later ook hier. Later is in dit geval nu.
Profetisch brainstromen
Even terug naar januari. Toen we klaagden over koude voeten en of het al dan niet te warm of te koud was op kantoor in plaats van het dikke stofje van je mondmasker tijdens een warme zomerdag. Marijne en ik brainstormen erop los. Welke thema’s brengen we voor The Goal Getter? Aan wie denken we voor interviews? Brengen we binnenkort nog eens recepten? Vragen die dan meestal min of meer een antwoord vinden.
Tijdens die brainstormavond – nog voor coronamaatregelen echt een ding waren – beslisten we om het deze zomer over staycation te hebben. Toch handig dat die cityguides dan eens een update krijgen, niet? Hadden wij niet gedacht dat een paar weken later de boel helemaal van boven naar beneden zou draaien.
Het thema staycation blijft. Hoe zeer het nu een dubbel gevoel geeft. Eerlijk? Ik had ook liever drie weken lang de wereld willen ontdekken in plaats van drie dagen thuisblijven. Het is wennen, het is niet leuk. Maar so be it. Ik heb een thuis nog zoveel meer gewaardeerd door dit alles. Normaal huppel ik van de ene plek naar de andere. Huppelen kan eigenlijk niet goed maar ik doe iets wat erop lijkt. Dit terzijde. Thuis moet goed voelen. De plek. De mensen rondom je heen. Eens dat die elementen juist voelen, zit je vast goed. Wat heb ik een geluk dat ik dit allemaal mag bevestigen.
Vrijheid blijheid en dat zal nog even duren voor we weer volop van onze geprivilegieerde vrijheid kunnen genieten. Zolang dat dit duurt, hangen we best zelf de slingers op en maken we van elke dag een nano feestje. Thuis.

Zolang dat dit duurt, hangen we best zelf de slingers op en maken we van elke dag een nano feestje. Thuis.

Jennifer
Staycation kan trouwens ook een mindset zijn. Een vakantiegevoel hoef je niet altijd ver(der) te zoeken. Het zit ook vanbinnen. Deze maand geeft Marijne je alle tips en tricks om die staycation mindset te vinden. Wil je toch even weg? Bezoek dan eens vaker een lokale handelaar. Eentje die je hoogstwaarschijnlijk met open armen zal ontvangen. Net daarom willen we met dit thema doorgaan. Om die lokale ondernemers een extra podium te geven zodat jij aan hen denkt wanneer je een volgend bezoekje brengt aan een stad. Zo verklappen zowel redactieleden als Goal Getters elke week hun favoriete plekken. Natuurlijk hebben we nog zoveel andere ideeën voor dit onderwerp en onze volgende thema’s. Benieuwd? Volg ons dan. Je zal je het niet beklagen.
Liefs
J.
PS: voor thema in december hadden we “what a year” bedacht, profetisch much?

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen