Het laatste woord: inspiratiebronnen

Met deze warme woorden sluit onze founding mum Jennifer de maand mei af
In het laatste woord geven we het laatste woord aan onze founding mum Jennifer. Met warme woorden sluit ze afgelopen maand af, om dan met veel enthousiasme aan een nieuw te beginnen. Wat staat er volgende maand voor The Goal Getter op de planning? Wat zijn de gedachtegangen op dit moment? Je leest het eerst in onze nieuwsbrief, maar later ook hier. Later is in dit geval nu.

Inspiratiebronnen

Je zou kunnen denken dat ik bladzijden vol zou schrijven over inspiratiebronnen.
Ik zou dat zelf ook denken.
Gek genoeg heb ik op dit moment niet echt inspiratie om over inspiratiebronnen te schrijven. Maar hey, ik doe mijn best om hier toch wat vol te schrijven en iets aangenaam leesbaar te maken. Voor jou. En ook voor mezelf. 
Hoe inspiratiebronnen mij doen voelen? 
Creatiever
Zelfzekerder
Zachter
Warmer
Onverwacht gelukkiger 
Wie mijn inspiratiebronnen zijn? 
De kinderen in de straat die altijd naar mij glimlachen wanneer ik wandel naar de bakker. Die vrouw die heel wat centimeters haar durft te knippen terwijl ik 10 centimeter al behoorlijk vind. Het meest recente interview dat ik deed voor The Goal Getter. De man die zich in een stijlvol kleurenpalet toont op straat terwijl ik nog in mijn allesbehalve-op-elkaar-afgestemd yogapak en ongewassen haar hetzelfde doe. De podcasts die ik beluister. Mijn liefste stad Gent die er altijd zo goed uitziet. Mijn hometown die er altijd hetzelfde uitziet.
Mijn familie.
Mijn vriendinnen. 
De lezers van The Goal Getter. 
Jij dus. 
Mezelf. 
Als er iets is wat quarantaine me heeft geleerd, is dat ik geluk en daarom ook inspiratie niet ver moet zoeken. Natuurlijk was de Mount Batur in Bali beklimmen een hoogtepunt in mijn leven. De Wadi Rum woestijn is misschien wel een van mijn meest gekoesterde herinneringen. En toch. Ik weet dat ik met mijn volgende woorden misschien zelfs zweverig zullen klinken maar het is gewoon echt zo. Sta ervoor open en ontdek het zelf. 
Inspiratie, geluk, warmte staat ergens op de hoek. Op jou te wachten.
Just be ready for it. 
Liefs
J.

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen