Het eerste woord: Let Love Rule!

Het lijkt bijna absurd om de maand nog aan te kondigen nu het einde ervan bijna in zicht is. Maar omdat we het bij The Goal Getter belangrijk vinden om dingen  op ons tempo te doen én wanneer het goed voelt, eerder dan wanneer het ‘moet’ (al is dat een proces van vallen en opstaan), doen we het toch. Met nog 11 dagen op de teller, kondigen we dan ook het thema aan van deze maand: liefde!

Love is love. Wie deze quote nog nergens zag opduiken deze maand, wordt verzocht vanonder zijn steen te komen en het leven te betreden! De maand juni staat in teken van liefde in zijn vele vormen, uitbrekend uit de rigide kaders waar het lang in werd geduwd en waarin men het soms nog probeert te passen. Het gaat om uiting geven aan gevoelens op veel meer manieren dan degene die ons ooit zijn aangeleerd of voorgesteld als ‘normaal’ (als dat al een ding is).

Ondanks het feit dat het buitenhangen van een regenboogvlag vandaag ook vaak gereduceerd wordt tot een modeding, willen we hier bij The Goal Getter toch graag ons karretje ophangen aan het thema liefde en het een plekje geven in zijn brede betekenis. Dus jawel, dan kan het gaan van de liefde voor onze hond tot een radicale self care bui. Liefde op de manier zoals jij het voelt, zoals jij er uiting aan wilt geven.

Wij kijken er alvast naar uit om onze liefde nog wat op jullie los te laten. Klaar om massaal te ontvangen?

Rani

Rani zou zichzelf omschrijven als een cycloonhoofd, omdat het in haar bovenkamer nooit stil is, en als kameleonkind, omdat ze overal waar ze kan op zoek gaat naar manieren om met die hersenspinsels aan de slag te gaan. Gelukkig vindt deze stroom aan gedachten ook altijd een weg naar buiten, namelijk via haar pen.

Aanbevolen artikelen