Het eerste woord: ‘Inspiratieloos’.

Met deze woorden start onze founding mum Jennifer de maand december
In het eerste woord geven we het eerste woord aan onze founding mum Jennifer. Met warme woorden sluit ze afgelopen maand af, om dan met veel enthousiasme aan een nieuwe maand te beginnen. Wat staat er volgende maand voor The Goal Getter op de planning? Wat zijn de gedachtegangen op dit moment? Je leest het nu.

Inspiratieloos

Hoe moet ik dit ongelofelijk gek, chaotisch, vreemd, dankbaar, warm, koud jaar omschrijven? Ik ben hopeloos inspiratieloos. Dat ben ik. 
Ik wil veel zeggen, maar eigenlijk ook niet. Er is veel gebeurd, maar eigenlijk ook niet. Ik heb gehuild, gevloekt, gelachen, gedanst en nog eens dat alles in willekeurige volgordes. Dit jaar bracht veel moois, maar ook veel gemis. 

Ik heb gehuild, gevloekt, gelachen, gedanst en nog eens dat alles in willekeurige volgordes.

Ik mis mijn vriendinnen. Mijn luxueuze koffiemomenten. De glimlach van mensen zien van mensen zonder een masker. De mogelijkheid dat iets nog mag spontaan gebeuren zonder dat er in een bubbel moet worden geprikt. Avonden zonder avondklok. Avonden met mensen. Veel mensen. Ja, ik mis zelfs mensen waarvan ik dacht dat ik die nooit zou missen. Ik mis het wachten op een beschikbaar toilet tijdens een chaotische avond in mijn favoriete café. Ik mis zelfs die vervelende mensen die duwen wanneer je danst of iets wat er op lijkt in mijn geval. Een plakkende dansvloer. Wachten tot je vriendin ook zin heeft om naar huis te gaan. Ik mis mijn kapper. Niet per se voor dat geknip of gekleur. Ik mis onze gesprekken. Ik mis zoveel. 

Dit jaar bracht veel moois, maar ook veel gemis. 

Dit jaar was hyper intens. Zelfs los van corona was dit jaar al erg pittig voor mij. Hoe intens het ook was, ik blijf netjes hopen. 
Hopen op spontane luxueuze koffiemomenten, de glimlach van andere mensen te kunnen zien zonder masker, een moment wanneer we weer aan champagne denken wanneer we bubbels horen, avonden zonder avondklok, veel mensen, die plakkende dansvloer, de gesprekken bij de kapper. Dat en zoveel meer. 
Hoop jij even mee? 
Liefs
J.

Jennifer

Jennifer richtte The Goal Getter op, België's gezelligste feel good website. Als ze niet bezig is voor The Goal Getter, zit ze vaak met haar neus in de kookboeken. Heeft ze geen zin om te koken? Dan probeert ze met plezier de nieuwste restaurants uit of ga ze de creatieve toer op met klei.

Aanbevolen artikelen