Over The Goal Getter

Goal Getter (zelfstandig naamwoord)

Een gedreven persoon die ernaar streeft om doelen te bereiken zonder die innerlijke of uiterlijke glow te verliezen.  
The Goal Getter is België’s gezelligste feel good website. Bij elk verhaal willen wij jou het gevoel geven dat jij kan doen wat jij altijd al heb willen doen.
Goal Getters zijn mensen die helemaal gaan voor die ene passie of droom. Dat zijn personen die bijvoorbeeld eindelijk van hun passie een beroep maken. Dat is niet alles. The Goal Getter vertelt ook het verhaal over die vriend(in) die van couch potato naar sporty spice transformeerde. Of misschien over die ex-collega die ontslag nam en tegenwoordig fulltime op reis is. Wat alle Goal Getters met elkaar gemeen hebben? Een gezonde dosis durf, positivisme, maar ook liefde voor zichzelf, anderen en de planeet.
The Goal Getter zet daarom net graag die change makers in de kijker. Van nieuwe, hippe merken tot boeiende reisverhalen: you name it, we love it! Elke keer opnieuw inspireren we onze lezers om hun persoonlijke doelen te bereiken door net die krachtige verhalen van anderen te brengen.

The Goal Getter team

Jennifer Maes – founding mum & content creator The Goal Getter
Woont in: Gent
Schrijft voornamelijk over eten, de leukste hotspots en inspirerende ondernemers
Wanneer ze niet schrijft voor The Goal Getter ontdekt ze de nieuwste Netflixseries met het lief, bruncht ze met haar beste vriendinnen, knuffelt ze het dichtstbijzijnde dier in de buurt, probeert ze een nieuw (vegan) recept uit of doet ze aan yoga.
Je kan haar altijd blij maken met: een kookboek over gezonde voeding, nieuwe lokale merkjes, een creatief tijdschrift of schattige puppies.
Favoriete vakantiebestemming New York en Kaapstad
Haar feel good tip voor jou “Ontdek waar je fijne energie haalt en waar niet. Geen gemakkelijke keuze maar dankzij die denkoefening zal je zoveel meer rust (terug)vinden.”
Wist je dit al over Jennifer? Jennifer blogt ongeveer al 5 jaar. Ze begon als beautyblogger om dan bijna 3 jaar als vaste content creator stukken te schrijven voor Told You So. Ondertussen is die beautyblogger in haar wat verdwenen en gaat ze vaker het huis uit zonder make-up dan met!
Jennifer via Instagram
Marijne Van Boeckel – content creator The Goal Getter
Woont in Hoboken (Antwerpen)
Schrijft voornamelijk over body positivity, zelfliefde, losbreken van dieetcultuur en lichaamsacceptatie
Wanneer ze niet schrijft voor The Goal Getter zit ze met haar neus in de boeken, gaat zwemmen of probeert ze een nieuw restaurant uit met haar hartsvriendinnen (met een voorkeur voor Aziatisch!)
Je kan haar altijd blij maken met sushi! En kattenfilmpjes… maar ook hondenfilmpjes, konijnenfilmpjes en schildpaddenfilmpjes. Eigenlijk alle dierenfilmpjes dus!
Favoriete vakantiebestemming without a doubt Kreta!
Haar feel good tip voor jou “Probeer je waarde niet af te laten hangen van dat getal op de weegschaal. Je bent zó veel meer dan dat!”
Wist je dit al over Marijne? Marijne is studente Toegepaste Psychologie in Antwerpen en studeert af binnen de school- en pedagogische psychologie. Ze heeft een voorliefde voor werken met jongeren en hun gezinnen en wilt op dat vlak ook meer praten met jongeren over hun zelfbeeld. De weg naar zelfliefde start maar beter vroeg want jong geleerd, is oud gedaan!
Marijne via Instagram
Luna Trapani – content creator The Goal Getter
Woont in Antwerpen
Schrijft voornamelijk over eten (recepten)
Wanneer ze niet schrijft voor The Goal Getter is ze bezig met het runnen van een eigen zaak (een vegan Italiaanse bar/resto), is ze altijd te vinden in de keuken, leest ze kookboeken, zoekt ze nog meer inspiratie op het internet, vindt ze nieuwe recepten uit of schrijft ze Italiaanse vegan kookboeken schrijven
Je kan haar altijd blij maken met lekker eten, een intense workout, kookboeken en interieurshops
Favoriete vakantiebestemming Italië duh
Haar feel good tip voor jou “You are what you eat”
Wist je dit al over Luna? Luna is half Italiaans langs haar papa’s kant
Luna via Instagram
Wil jij ook schrijven voor The Goal Getter als gastredacteur of content creator? Stel je kort even voor in je mailtje voor hello@thegoalgetter.be. Tot binnenkort!

Geef een reactie