Over The Goal Getter

Goal Getter (zelfstandig naamwoord)

Een gedreven persoon die ernaar streeft om doelen te bereiken zonder die innerlijke of uiterlijke glow te verliezen.  

Goal Getters zijn mensen die helemaal gaan voor die ene passie of droom. Dat zijn onder andere sterke personen die een zaak uit de grond hebben gestampt. Maar daar blijft het niet bij. The Goal Getter vertelt ook het verhaal over die vriend(in) die van couch potato naar sporty spice transformeerde. Of misschien over die ex-collega die ontslag nam en tegenwoordig fulltime op reis is. Wat alle Goal Getters met elkaar gemeen hebben? Een gezonde dosis durf, positivisme, liefde voor zichzelf, anderen en de planeet.

The Goal Getter zet daarom net graag die personen in de kijker. Van nieuwe, hippe merken tot boeiende reisverhalen: you name it, we love it! Met dit feel good online magazine proberen we elke keer opnieuw lezers te inspireren om zijn of haar doelen te bereiken door krachtige verhalen te brengen. Dat allemaal in combinatie met iets kortere me-time berichten voor die heerlijke afwisseling. Want tot rust komen hoort natuurlijk ook in het leven van een Goal Getter, nietwaar?

Wie richtte The Goal Getter op?

Hi! Ik ben Jennifer. Ik ben 26 jaar en woon in het mooie Gent. Ik schreef 5 jaar voor Told You So (lifestyle website voor girl bosses, interieurjunkies en creatieve vrouwen) en andere online magazines. Door die leuke ervaringen, kwam ik vaak in contact met gepassioneerde mensen die van nul begonnen met een eigen business of initiatief. Dankzij die inspirerende verhalen kreeg ik meteen good vibes. Om dat gevoel zoveel mogelijk vast te houden, startte ik met The Goal Getter.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *